O Tσίπρας απαντά στον Μητοτοτάκη: Μας ενδιαφέρει να έχουμε μια αστυνομία που δεν θα χτυπάει περαστικούς

O Tσίπρας απαντά στον Μητοτοτάκη: Μας ενδιαφέρει να έχουμε μια αστυνομία που δεν θα χτυπάει περαστικούς Facebook Twitter
1

«Δεν είναι επίκαιρο το θέμα της εγκληματικότητας είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε χρόνια », δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας από το βήμα της Βουλής στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του νωρίτερα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για την εγκληματικότητα.

«Όλη η κοινωνία ασχολείται με το πραγματικό επίκαιρο θέμα που είναι η διαπραγμάτευση», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και αναφερόμενος στην επιλογή του κυρίου Μητσοτάκη να συζητηθεί το θέμα της εγκληματικότητας, επισήμανε: «Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι του, που προσπαθούν να του φτιάξουν το προφίλ, και πράγματι έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, του συνέστησαν να φέρει το θέμα του φόβου», ανέφερε.


«Μας είπε ο κ.Μητσοτάκης ότι δεν απέχει πολύ η βαριοπούλα από το Καλάσνικοφ. Πράγματι δεν απέχουν πολύ στη ΝΔ για να αναφέρουμε το παράδειγμα του κ Βορίδη για να μην ξεχνιόμαστε», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.


«Ήρθατε εδώ να βάλετε ένα πυροτέχνημα και να μας πείτε ότι για όποια βιτρίνα σπάει φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολιτευση», ανέφερε ο πρωθυπουργός σε υψηλούς τόνους.


«Δεν είπατε τίποτα για τις επιθέσεις στο σπίτι του Φλαμπουράρη γιατί έτσι δεν θα μπορούσατε να κολλήσετε την ιδεολογική ρετσινιά... Εγκληματικότητα υπάρχει σε όλο τον κόσμο και στην Γερμανία που ήσασταν προχθές», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «μας ενδιαφέρει να έχουμε μια αστυνομία που δεν θα χτυπάει περαστικούς και δεν θα κλωτσάει 15χρονα που φοράνε χειροπέδες και αυτό το έχουμε καταφέρει με τον επαγγελματισμό της ηγεσίας της ΕΛΑΣ», ανέφερε ο πρωθυπουργός.


«Είτε είστε όμηρος της ακροδεξιάς πτέρυγας της παράταξής σας ή προσπαθείτε να ψαρέψετε σε θολά νερά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής ή και τα δύο μαζί», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ ανέφερε : «Δεν είπατε τίποτα για τη βία στα γήπεδα, πιθανώς γιατί εκεί παίζονται και μεγάλα συμφέροντα, με τα οποία έχετε αποδείξει ότι τα πάτε καλά κ. Μητσοτάκη».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Θα τρελαθούμε τελείως ? Ο πρώτος που επενδύει στον φόβο ('της δεξιάς", Βορίδη κλπ) είναι ο ίδιος ο Τσίπρας, αφού δεν μπορεί να απαντήσει στην ουσία που είναι η ασυδοσία και ατιμωρησία όλων αυτών που καταστρέφουν "μέρα μεσιμέρι" δημόσια περιουσία. Αίσχος με το θράσος του πια !!