Την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Μητσοτάκης στον Μοσκοβισί

Την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Μητσοτάκης στον Μοσκοβισί Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Με τον επίτροπο νομισματικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, είχε συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή. 

Μετά τη συνάντηση, πηγές της Πειραιώς ανέφεραν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί την πρόταση της ΝΔ για έξοδο από την κρίση. «Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές. 


Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επίσης συνάντηση, διάρκειας 15 λεπτών, στο γραφείο του στη Βουλή και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.


Σε συνομιλία με δημοσιογράφους οι οποίοι ρώτησαν τον κ. Σαμαρά αν ανησυχεί ότι μπορεί να επαναληφθούν όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM