ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μουλόπουλος: Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει «τσογλάνι» τον Πρωθυπουργό μέσα από τον ΔΟΛ

Μουλόπουλος: Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει «τσογλάνι» τον Πρωθυπουργό μέσα από τον ΔΟΛ Facebook Twitter
14

Συνέντευξη στην Αυγή δίνει ο Βασίλης Μουλόπουλος, μία ημέρα μετά την παραίτηση του από την εφημερίδα και την ανάληψη καθηκόντων στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Ο κ. Μουλόπουλος στη συνέντευξη αυτή καλεί τα κόμματα σε πολιτική συμφωνία για το συγκρότημα λέγοντας: «Εάν υπάρχουν ενδοιασμοί, ας έρθουν να βοηθήσουν. Ένα στέλεχος από το ΠΑΣΟΚ, ένα από τη Νέα Δημοκρατία, τους περιμένω».

«Τα κόμματα μιλούσαν για πολυφωνία, για πλουραλισμό, για το ιστορικό συγκρότημα Τύπου, που είναι θεσμός για δημοκρατία, μιλούσαν για τους 500 εργαζόμενους που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι. Αν όλα αυτά τα εννοούσαν, ας συμφωνήσουν να διασωθεί ο ΔΟΛ. Και όχι μόνον ο ΔΟΛ», σημειώνει.

 Επισημαίνει δε ότι  «το πρόβλημα του ΔΟΛ δεν είναι πρόβλημα εσόδων, είναι πρόβλημα δανεισμού. Ο ΔΟΛ δεν έχει ελλείμματα και, εάν έχει, είναι μικρά και με μικρό ‘συμμάζεμα’ μπορεί να έχει και κέρδη. Το θέμα είναι ότι το κέρδος, τα έσοδα δεν φτάνουν για να χρηματοδοτήσουν τα χρέη».

Ταυτόχρονα όμως προβαίνει και σε δηλώσεις για τη «γραμμή» της εφημερίδας που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις: «Οι αρθρογράφοι και όλοι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, όμως πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Δεν γίνεται να γράφουν μυθεύματα, ότι ο Τσίπρας πήρε ένα σπίτι από πλειστηριασμό από έναν που κρεμάστηκε. Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει "τσογλάνι" τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα. Κανείς δεν μπορεί να το λέει αυτό ούτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και γνώμη δεν έχουν μόνοι αυτοί, κι άλλοι μπορούν να έχουν γνώμη».

14

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Γερμανοτσολια μπορει να τον λεει;;;;Ξυπνηστε και καταλαβατε οτι αυτοι που λεγαν οτι η χουντα δεν τελειωσε το 73 (4) φλερταρουν με την ιδεα καθεστωτων αισθητικης Πουτιν και Μαδουρων.Αλλαγες καναλαρχων, μυνησεις σε δημοσιογραφους, ...
Το ότι θα φτάσω να υπερασπίζομαι τον άθλιο Πάγκαλο απέναντι σε μια κυβέρνηση που προσπαθεί να φιμώσει, να ελέγξει και να διαπλακεί με ότι πιο διεφθαρμένο διαθέτει η χώρα - ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου.
"το πρόβλημα του ΔΟΛ δεν είναι πρόβλημα εσόδων, είναι πρόβλημα δανεισμού. Ο ΔΟΛ δεν έχει ελλείμματα και, εάν έχει, είναι μικρά και με μικρό ‘συμμάζεμα’ μπορεί να έχει και κέρδη. Το θέμα είναι ότι το κέρδος, τα έσοδα δεν φτάνουν για να χρηματοδοτήσουν τα χρέη"Στα ελλειματα δε πρεπει να υπολογιζονται τα χρεη; Βγαζω 1000 ξοδευω 1100, αλλα δεν μετρανε τα 500 που χρωσταω στις τραπεζες; Και φταινε και οι τραπεζες που δε με δανειζουν;
Το Βήμα το διαβάζω από παιδί. Η αδυναμία του ΔΟΛ στον Πάγκαλο, με έχει ενοχλήσει κι εμένα. Προχθές στον ΒήμαFM μιλούσε για την Τουρκία. Είπε δέκα φορές Νταβούτογλου, ενώ εννοούσε Τσαβούσογλου, χωρίς κανείς να τον διορθώσει. Κανείς δεν τον προσέχει. Τον καλούν μόνο για να βρίζει.Αυτή η πραγματικότητα βέβαια δεν αναιρεί στο ελάχιστο την προσπάθεια άλωσης του Τύπου από πλευράς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι απλώς η αφορμή.
Έχει δίκιο ο άνθρωπος!Τη λέξη τσογλάνι τη χρησημοποιούμε για κάποιο αλητήριο νεανία. Δεν θα έλεγα ποτέ τσογλανι τον Τσίπρα. Ούτε απατεώνα θα τον έλεγα που το ακούω συχνά. Απατεώνας είναι κάποιος που σε κλέβει/εξαπατά.Σίγουρα θα υπάρχει μια λέξη να περιγράφει ένα δημαγωγό λαϊκιστη που προσπαθεί συστηματικά να ελέγξει τα ΜΜΕ, τις τράπεζες, τους δικαστές και τους ανεξάρτητους θεσμούς της χώρας. Κάποιον που πάντρεψε την μαρξιστική αριστερά με την εθνικιστική δεξιά τόσο πετυχημένα, κάτι που είχαμε να δούμε από το 40 στην Ευρώπη. Κάποιον που πιστεύει ακράδαντα πως είναι η φωνή του λαού και κάθε του πράξη ερμηνεύει τη λαϊκη βούληση. Κάποιον που φαίνεται τόσο αστείος και λίγος που σου είναι δύσκολο να φανταστείς μέχρι ΠΟΥ θα έφτανε βήμα-βήμα για την εξασφάλιση της ιστεροφημίας του.
«το πρόβλημα του ΔΟΛ δεν είναι πρόβλημα εσόδων, είναι πρόβλημα δανεισμού. Ο ΔΟΛ δεν έχει ελλείμματα και, εάν έχει, είναι μικρά και με μικρό ‘συμμάζεμα’ μπορεί να έχει και κέρδη. Το θέμα είναι ότι το κέρδος, τα έσοδα δεν φτάνουν για να χρηματοδοτήσουν τα χρέη» Κοιτά να δεις που απο τα "θαλασσοδάνεια" περάσαμε στο "ε, καλά, έχει ένα μικρούλι προβληματάκι, μα πως κάνετε έτσι;!"
Δεν θα εξισώνεις την αριστερά με την Χούντα! Η αριστερά απλά βρήκε την Ελλάδα τραυματισμένη και την έβαλε στο γύψο. -Τι ποιο λογικό;Άσε που δεν είναι χούντα, είναι επανάσταση!
Και ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις αν πρέπει κάποιος να βρίζει ή όχι ;Όταν λέει κάποιος ψέμματα είναι καλό ; Στη πολιτική και τη δημοσιογραφία μας έχει φάει η δήθεν ευγένεια. Η αλήθεια κάνει το διάβολο να κοκκινίζει !Ανεξάρτητα αν οι λέξεις είναι γλυκές ή όχι.