Παναγιώτης Ψωμιάδης: Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι!

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι! Facebook Twitter
5

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τη Χρυσή Αυγή άφησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Έψιλον.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατόν! Τι είμαι εγώ; Μισθοφόρος είμαι; Με τη Χρυσή Αυγή μπορεί να με δεις, αλλά με τον Τσίπρα όχι! Κάτω από κάποιες προϋποθέσεις και η Χρυσή Αυγή μπορεί να αλλάξει πλεύση. Πιστεύω ότι ο κ. Μιχαλολιάκος θα το κάνει αυτό, δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».

Ο πρώην νομάρχης και βουλευτής υποστήριξε επίσης ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πως «σκοτώνει» την περιουσία του για να επιβιώσει.

 «Είχα μια περιουσία την οποία "σκοτώνω" για να επιβιώσω. Πρέπει οπωσδήποτε άμεσα να κάνω μια δουλειά. Πουλάω ακόμα και το σπίτι της κόρης μου. Μπορώ να κάνω τα πάντα για να επιβιώσω. Ο Ράμπο κάνει τα πάντα!» είπε στο κανάλι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Κατάντησε αθλιότητα πια αυτή η κατάσταση. Μια η κυβέρνηση, μια η ακροδεξιά έχουνε ξεπλύνει τελείως άτομα που ποζάρουν δίπλα σε σβάστικες και μιλούν για γενετική ανωτερότητα."κ. Μιχαλολιάκος" ο Νεοναζί;Εύχομαι ολόψυχα να μείνεις στον άσσο Πανίκα Ψωμιάδη.