Ο καβγάς Μπουτάρη- Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη και οι σκληροί χαρακτηρισμοί

Ο καβγάς Μπουτάρη- Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη και οι σκληροί χαρακτηρισμοί Facebook Twitter
3

Έναν διάλογο σε έντονο ύφος αντάλλαξαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο αμαξοστάσιο του Μετρό στην Πυλαία.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι λέει λόγια γι' αυτόν πίσω από την πλάτη του.«Μου είπαν ότι με είπες κωλόγερο», είπε ο κ. Μπουτάρης με τον κ. Τζιτζικώστα να του απαντά: «Να το φέρεις αυτόν που σου το είπε να το πει μπροστά μου. Εσύ με κατηγορείς και μάλιστα δημόσια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πράγματα ηρέμησαν λίγο λεπτά μετά με την επέμβαση του δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.

Το θέμα, ωστόσο, είχε και συνέχεια, αφού σύμφωνα με το Voria.gr, ο κ. Μπουτάρης αποκάλυψε στον περιφερειάρχη ότι ο τελευταίος τον αποκάλεσε με το προσβλητικό «κωλόγερος» στον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Απόστολο Αντωνούδη. Ο τελευταίος όμως το διέψευσε στον ίδιο τον περιφερειάρχη, όταν ο κ. Τζιτζικώστας επικοινώνησε μαζί του για να του ζητήσει το λόγο γι' αυτά που είπε ο δήμαρχος. Μάλιστα, ο κ. Αντωνούδης ισχυρίστηκε ότι δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια