Πολάκης: Λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία και το κάνουν θέμα

Πολάκης: Λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία και το κάνουν θέμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
5

Ευθύνες στα κανάλια για τον τρόπο που παρουσιάζουν την κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας, επέρριψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.


Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ, κατηγόρησε «μία σειρά από κανάλια» που «βγάζουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία, που δεν λείπει πια, ή ότι λείπει μία σύριγγα, που δεν λείπει πια, γιατί ακριβώς με τη χρηματοδότηση του συστήματος δεν λείπει...». 

Επισήμανε ακόμα ότι «για πρώτη φορά στα χρονικά του δημοσίου συστήματος υγείας» πολλά νοσοκομεία της χώρας θα κλείσουν χωρίς ληξιπρόθεσμα προς εργαζομένους και προμηθευτές.


Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα βγει η προκήρυξη για την κάλυψη 4.000 θέσεων εργασίας στην Υγεία.  «Έχουν αναλάβει από πέρσι τον Οκτώβρη ως σήμερα υπηρεσία στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας 3.150 άτομα», πρόσθεσε.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM