ΝΔ: Ο διαγωνισμός παρωδία ακυρώθηκε - Επιβάλλεται αποχώρηση του Τσίπρα και εκλογές

ΝΔ: Ο διαγωνισμός παρωδία ακυρώθηκε - Επιβάλλεται αποχώρηση του Τσίπρα και εκλογές Facebook Twitter
1

"Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίνεται αντισυνταγματικός ο "νόμος Παππά" αποτελεί ένα καθοριστικό γεγονός στο δημόσιο βίο της xώρας. Ο διαγωνισμός - παρωδία ακυρώθηκε", σχολίασε η ΝΔ ως προς την απόφαση του ΣτΕ.

"Ο νόμος Παππά ανήκει πια στο παρελθόν. Η προσπάθεια θεσμικής υπεξαίρεσης των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από την απερχόμενη Κυβέρνηση, απέτυχε. Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε τη συνταγματική τάξη και αγωνίστηκε να αποτρέψει το κυβερνητικό πραξικόπημα στο χώρο των Μ.Μ.Ε", αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

"Σήμερα, δεν πανηγυρίζουμε. Μαζί με τη δημοκρατική κοινωνία αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί η συνταγματική νομιμότητα αποκαταστάθηκε. Οι προκλητικές, αυταρχικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, δεν πέρασαν. Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να διχάσει τους Έλληνες και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη από αξιοπιστία, μεταρρυθμιστικό σχέδιο και ενότητα για να ανταπεξέλθει στην κρίση. Δεν τα κατάφερε." συνεχίζει η ΝΔ.

"H αποχώρησή του από την εξουσία και η προκήρυξη πρόωρων εκλογών είναι σήμερα περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη. Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ολοκληρωμένη πρόταση για την ουσιαστική αποκατάσταση της πολυφωνίας και τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου" καταλήγει η ανακοίνωση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω ότι η πλειοψηφία ζητά προτάσεις διεξόδου. Όταν διαμορφωθούν και είναι αξιόπιστες, τότε θα είναι χρήσιμες οι εκλογές. Μένει δρόμος ακόμη. Προς το παρόν οι κυβερνώντες αυτοεξευτελίζονται.