Στην Αθήνα ο Ομπάμα

Στην Αθήνα ο Ομπάμα Facebook Twitter
12

Πληροφορίες και δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ετοιμάζεται για την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσκεψή θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου, λίγες μέρες μετά τις αμερικανικές εκλογές.

Η πληροφορία για την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως μετέδωσε η Realnews,  ο Αμερικανός πρόεδρος στην ίδια περιοδεία θα επισκεφτεί και το Βερολίνο, όπου θα έχει συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ. 

Ο ANT1 μεταδίδει πως έχουν ξεκινήσει οι διπλωματικές επαφές μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον, με στόχο να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις 14 και 15 Νοεμβρίου και διπλωματικές πηγές στην Αθήνα θεωρούν "κλειδωμένη" την επίσκεψη.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
στα ξεφτια της θητειας η επίσκεψη είναι πολιτικά μάλλον ασημαντη, τουλάχιστον για τις ΗΠΑ. για εγχώρια κατανάλωση δεν ειναι κακη, καθρεφτάκια και χάντρες...
Obama farewell tour... σαν τους Σκορπιονς... και αυτός. Γιατί κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν υπήρχε λόγος να έρθει... τώρα που έχει 2 βδομάδες πριν φύγει πετάγεται και στο Ελλαδιστάν.
Ευκαιρία για τον Δραγασάκη να τον ευχαριστήσει για άλλη μία φορά μετά τις πρώτες του ευχαριστίες σε συνέντευξή του στο "Κόκκινο" στις 15/7/15: «Πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια την Αμερικανική κυβέρνηση και τον Πρόεδρο Ομπάμα, καθώς, χωρίς τη δική τους βοήθεια και την επιμονή ότι η συμφωνία πρέπει να περιλαμβάνει το ζήτημα του χρέους, ίσως να μην είχαμε πετύχει»
ποσο χρημα θα πεταχτει τωρα για την ασφαλεια του ομπαμακαι για να δει την Αθηνα οτι ειναι τελειααπο οπου ειναι να περασει θα βαψουν τοιχους θα κλεισουν τρυπες στου δρομους ενας κακος χαμος θα γινει γενικα στην Αθηνα.περαστικα στην πρωτεύουσα
Μεταξύ μας αν είναι να "σπαταληθούν" λεφτά γι' αυτά που λες, μακάρι να ΄ρχεται κάθε δυο και λίγο μήπως και φτιαχτεί η πόλη. Κατά προτίμηση κάθε φορά να αλλάζει και διαδρομές!