Λεβέντης: «Εγώ με τον Τσίπρα δεν πάω»

Λεβέντης: «Εγώ με τον Τσίπρα δεν πάω» Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, ο Βασίλης Λεβέντης απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Εγώ με τον Τσίπρα δεν θα πάω - και το ξέρει κι ο ίδιος του το έχω πει – ψήφο εμπιστοσύνης δεν δίνω – θα γίνουν εκλογές αν του φύγουν πέντε βουλευτές γιατί δεν μπορεί να βασίζεται σε εμένα».

«Ξεπουλιούνται τα πάντα, αλλά ο Τσίπρας δεν είναι κακός άνθρωπος» παραδέχτηκε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Η ΝΔ ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι όλα τα ξεπουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ, κι εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο, ξεπουλιούνται τα πάντα, αλλά ο κ. Τσίπρας είναι ο κακός άνθρωπος που θέλει να τα πουλήσει όλα; Όχι, αλλά η χώρα έχει περιέλθει σε δύσκολη κατάσταση άρα η λύση είναι μία ή τα τινάζει όλα κ πάμε σε "Grexit" ή τα υπογράφει όλα. Φτάσαμε εδώ γιατί από 2009 οι κυβερνήσεις κορόιδευαν τους δανειστές» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Ούτε ο Σαμαράς ήταν κακός που πέρναγε αντιλαϊκά μέτρα απλά ήταν η κακή αντιπολίτευση τότε που έλεγε ''προδότες''».

«Η χώρα έχει τρεις λύσεις: να ακολουθήσει ο κ. Τσίπρας τον Γολγοθά του και να καταρρεύσει, ή να σχηματιστεί τώρα Οικουμενική κυβέρνηση ή να πάμε σε εκλογές» δήλωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος πρόσθεσε πως η τελική επιλογή ανήκει στον πρωθυπουργό.

Πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, η κυβέρνηση είχε δυο επιλογές: Ή να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από την Ε.Ε ή να υπογράψει τα πάντα, επιρρίπτοντας το βάρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια