Χαμός το πρωί στο MEGA: Αποχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απειλή συναδέλφου του ότι θα τον δείρει

Χαμός το πρωί στο MEGA: Αποχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απειλή συναδέλφου του ότι θα τον δείρει Facebook Twitter
3

Ένταση επικράτησε το πρωί στα «παράθυρα» του MEGA μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είχαν αποφασίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Κεγκέρογλου ο οποίος είπε: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε... Λέτε ψέματα... ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Ε μην τον δείρεις κιόλας» και ο συνάδελφός του του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Και βέβαια θα φτάσω κι εκεί. Τα ψέματα τέλος κ. Μπάρκα. Πολιτικά θα τον δείρω εννοώ».

Μετά την αντίδραση του κ. Μπάρκα ο κ. Κεγκέρογλου πήρε πίσω τη φράση του, αλλά προκλήθηκε νέα ένταση όταν απευθυνόμενος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του είπε:  «Δεν σε σώζει τίποτα από τις ψευτιές που λές. Έχεις ένα κείμενο να το λέει, προπαγανδιστή, γκαιμπελιστή;»

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί προκάλεσαν την αποχώρηση του Κώστα Μπάρκα που εμφανίστηκε αμετάπειστος να επιστρέψει.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αυτη τη στιγμη ο τοπος εχει παραπανω αναγκη μιας σοβαρης και ουσιωδης αντιπολιτευσης. Αυτο θελει ο λαος προς συμφερον ολων,μια εποικοδομητικη αντιπολιτευση.Με τραμπουκισμους,χαμενη ψυχραιμια,απειλες,υβρεις, κουτσομπολιστικη πολιτικη,συκοφαντιες,αναπαραγωγη κιτρινισμου και εξυπναδες δεν θα παμε ποτε μπροστα. Εχει ευθυνες η αντιπολιτευση και δεν το εχει καταλαβει. Η πορεια που εχει παρει ειναι επιβλαβης και επικινδυνη για την χωρα.
Όποιος έχει δει τον κ. Μπάρκα σε πρωινή εκπομπή (τον καλούν και σε πολλές) έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται..Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να έφυγε γιατί πραγματικά φοβήθηκε μη φάει καμία.
οι βουλευτές που ψηφιζουν γαμάτα αριστερά μνημόνια ενώ πονάει η καρδιά τους αλλά νιώθοντας και εθνικά υπερήφανοι και οι βουλευτές που ψηφισαν μπλιαχ ζαβά μνημόνια στα τέσσερα, είναι όλοι μαζι σε κατάσταση υστερίας!!!