Πολυτελή sex toys, θεραπείες ομορφιάς,ταξίδια και χαρτί υγείας αξίας 390$ - Αυτά είναι τα δώρα που θα πάρουν οι διάσημοι των Όσκαρ

Πολυτελή sex toys, θεραπείες ομορφιάς,ταξίδια και χαρτί υγείας αξίας 390$ - Αυτά είναι τα δώρα που θα πάρουν οι διάσημοι των Όσκαρ Facebook Twitter
1

Ακόμη και αν δε φύγουν με Όσκαρ στα χέρια τους, οι διάσημοι ηθοποιοί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής απονομής, θα έχουν κερδίσει μια σειρά από exclusive δώρα που φέτος έχουν αξία από 200.000 έως και 340.000 δολάρια.

Αν και όλα όσα περιλαμβάνονται στο πακέτο δώρων είναι πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν ξοδεύοντας τα κέρδη μιας μέρας, οι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ παίρνουν κάθε χρόνο ένα πακέτο δώρων το οποίο φυσικά δίνεται στα πλαίσια του "καλοπιάσματος" από τις εταιρίες και της διαφήμισης που ακολουθεί.

Ωστόσο μην φανταστείτε πως όλοι οι υποψήφιοι παίρνουν αυτά τα πολυτελή δώρα καθώς προορίζονται μόνο για τους μεγάλους αστέρες, στις μεγάλες κατηγορίες. Για παράδειγμα οι υποψήφιοι για ντοκιμαντέρ και κοστούμια, δεν θα πάρουν τίποτα - εκτός και αν κερδίσουν Όσκαρ.

Πριν από λίγες μέρες, η εταιρεία που αναλαμβάνει τα δώρα έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με το φετινό περιεχόμενο. Αν και κάθε χρόνο υπήρχε πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα, το 2016 οι επιλογές  ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Το πιο ακριβό δώρο του πακέτου είναι ένα δεκαήμερο ταξίδι στο Ισραήλ, αξίας 77.500 δολαρίων ενώ ακολουθεί και δεύτερο ταξίδι, αξίας 76.000, δολαρίων αυτή τη φορά στην Ιαπωνία.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες ενοικιάσεις οχημάτων Audi για ένα χρόνο και προμήθειες καλλυντικών εφ' όρου ζωής. Η υπόλοιπη λίστα γεμίζει με διανυκτερεύσεις σε ακριβά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, θεραπείες spa, μαθήματα με personal trainers και περιποιήσεις σε κλινικές, αλλά και πολλά gourmet προϊόντα όπως σοκολάτες και σπάνιες ετικέτες κρασιών.

Τα πιο εκκεντρικά δώρα της λίστας περιλαμβάνουν ένα hitech sex toy για τις κυρίες, ηλεκτρονικά τσιγάρα για του άντρες, κουφέτα M&M's αξίας 420 δολαρίων και μια θεραπεία ανόρθωσης στήθους που διαφημίζεται ως η νέα μανία του Χόλιγουντ και γίνεται με μετάγγιση αίματος από άλλα σημεία του σώματος, στο στήθος. Το πιο εξωφρενικό όλων ίσως είναι ωστόσο το χαρτί υγείας Joseph's Toiletries το οποίο έχει ευεργετικές ιδιότητες και είναι υποαλλεργικό, κατάλληλο για όλα τα ευαίσθητα σημεία αλλά κοστίζει 390 δολάριο το κάθε πακέτο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια