Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter
0

Στήλη στην βρετανική εφημερίδα Guardian απέκτησε η γνωστή Kαναδή τραγουδίστρια Alanis Morissette που πριν από περίπου 20 χρόνια με το πρώτο άλμπουμ της 'Jagged little pill' έκανε πωλήσεις 33 εκ. κομματιών.

Η Morissette  πριν από 10 περίπου χρόνια αποφάσισε να εξερευνήσει τον εσωτερικό της κόσμο και από σύμβολο της νεανικής οργής έγινε οπαδός του διαλογισμού και της φιλοσοφίας, με τη βοήθεια του συζύγου της Mario Treadway, που είχε μια διαφορετική από εκείνη άποψη για τη ζωή.

Η τραγουδίστρια δηλώνει στη Vogue ότι πλέον "καταβροχθίζει" τα βιβλία για την ψυχολογία, τις σχέσεις και την πνευματικότητα, και προσπαθεί να βοηθήσει τον κόσμο να διατηρήσει μια ισορροπία. Επισημαίνει ότι από μικρή είχε ένα ρόλο θεραπευτή μέσα στην οικογένεια της λειτουργώντας ως ειρηνοποιός, ενώ υπέφερε από περιόδους κατάθλιψης, ανορεξίας και βουλιμίας στη διάρκεια της εφηβείας της.

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter

Έτσι αυτό που θέλει, όπως λέει, είναι να βοηθήσει τους πιο ευάλωτους και αυτό θα κάνει στη στήλη της "Ask Alanis:..."

'Άλλωστε και η ίδια στη ζωή της έχει βρεί την ισορροπία μέσα από έναν εναλλακτικό δρόμο: Το 5χρονο παιδί της δεν πηγαίνει στο σχολείο. Η ίδια και ο σύζυγός της είναι υπεύθυνοι για την μάθηση του στο σπίτι. "Έχω πάντα εμμονή με τη σύνδεση, την ιδέα του γάμου, και πώς το αναπτυξιακό στάδιο επηρεάζει το υπόλοιπο της ζωής μας στην ενήλικη ζωή. Έχω προσπαθήσει να κατανοήσω την ανθρώπινη κατάσταση από τότε που ήταν προ-λεκτική " λέει στο περιοδικό Vogue.

Θυμάστε την Alanis Morissette; Τώρα θα μας δίνει συμβουλές Facebook Twitter

Εξομολογείται μάλιστα και την καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει ποτέ στα χρόνια που μεσουρανούσε στη μουσική: Να κοιτάζει κάτω και να φαντάζεται ότι περπατά σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Να βάζει ένα-ένα τα πόδια σε κάθε ξύλο της γραμμής και να συνεχίζει να κοιτάζει προς τα κάτω και προς τα πόδια της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM