ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Kate Winslet: Η Ρόουζ άφησε τον Τζακ να πεθάνει στον «Τιτανικό»

Kate Winslet: Η Ρόουζ άφησε τον Τζακ να πεθάνει στον «Τιτανικό» Facebook Twitter
1

Μετά από περίπου 20 χρόνια τσακωμών, συζητήσεων και επιστημονικών πειραμάτων που απέδειξαν ότι ο Τζακ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) χωρούσε στη ξύλινη σχεδία μαζί με τη Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) στον Τιτανικό, η οριστική απάντηση ήρθε από την πλέον αρμόδια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, η Κέιτ Γουίνσλετ παραδέχθηκε αυτό που κατά βάθος όλοι γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη σκηνή και κλάψαμε γοερά. Πώς η Ρόουζ άφησε τον Τζακ να πνιγεί στα παγωμένα νερά.

«Νομίζω πως χωρούσε πάνω σ' αυτό το κομμάτι πόρτας», ομολόγησε η βραβευμένη ηθοποιός, ενώ σχολιάζοντας την αγάπη του κοινού για τον Τζάκ και τη Ρόουζ αρκέστηκε να πει: «Είναι τόσο ωραίο, δεν είναι; Έχουν περάσει 20 χρόνια».

Δείτε το απόσπασμα:

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Την είχαμε καταλάβει τι κουμάσι ήταν όταν σαν γριά, αφού πρώτα τους είπε την ιστορία, τους συγκίνησε κλπ κλπ, μετά πήγε η παλιό-γρια και πέταξε το πετράδι στην θάλασσα αντί να τους το δώσει που είχαν ξοδέψει μια περιουσία να το ψάχνουνε.