Aποδοκιμασίες για τη Madonna: Aνέβηκε στη σκηνή με καθυστέρηση 2,5 ωρών και "προφανώς μεθυσμένη"

Aποδοκιμασίες για τη Madonna: Aνέβηκε στη σκηνή με καθυστέρηση 2,5 ωρών και "προφανώς μεθυσμένη" Facebook Twitter
0

Έντονες αποδοκιμασίες προκάλεσε η εμφάνιση της Madonna στο Yum Center στο Louisville, του Kentucky, όπου η ποπ σταρ εμφανίστηκε με καθυστέρηση 2,5 ωρών και εμφανώς μεθυσμένη. "Η χειρότερη συναυλία που είδα  ποτέ", "δεν θυμόταν καν τους στίχους και τη χορογραφία "," Υπήρξε έλλειψη σεβασμού », ήταν μερικά από αυτά που γράφτηκαν στα social media.

Κάποιος άλλος έγραψε: «Ήταν η χειρότερη παράσταση που έχω πάει ποτέ. Ήταν μια κραυγαλέα πράξη ασέβειας από τη Madonna να ανέβει με 2,5 ώρες καθυστέρηση για το show της."

Η ίδια πάντως αρνήθηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, όσα της καταλόγισαν, βρίσκοντας και μια αντιφενιμιστική πτυχή στις αντιδράσεις. " Ήταν απλά μια φάρσα, είναι μια σεξιστική κοινωνία, αν ήμουν άνδρας, κανείς δεν θα έλεγε τίποτα", έγραψε η ποπ σταρ.  

Aποδοκιμασίες για τη Madonna: Aνέβηκε στη σκηνή με καθυστέρηση 2,5 ωρών και "προφανώς μεθυσμένη" Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM