Η British Airways αποτίει φόρο τιμής στον Βοwie σε όλες τις πτήσεις της

Η British Airways αποτίει φόρο τιμής στον Βοwie σε όλες τις πτήσεις της Facebook Twitter
0

Λέγεται πως ο David Bowie δεν αγαπούσε πολύ τις πτήσεις, αλλά οι επιβάτες της British Airways που αγαπούν τον David Bowie θα είναι σύντομα σε θέση να απολαύσουν την κληρονομιά του ροκ σταρ στα 35.000 πόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μashable, η αεροπορική εταιρεία ξεκινά έναν διαρκή φόρο τιμής στο ίνδαλμα της μουσικής με δωρεάν ψυχαγωγία εν πτήσει, ντοκιμαντέρ, συναυλίες και συνεντεύξεις.

"Σε αναγνώριση του τεράστιου αντίκτυπου του Bowie στη κουλτούρα και τον πολιτισμό της Βρετανίας αλλά και όλο τον πλανήτη, θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητος αυτός ο φόρο τιμής στον άνθρωπο και τη μουσική του" αναφέρει ο Richard D'Cruze, της British Airways.

Το πρώτο μέρος του αφιερώματος περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ "David Bowie - Five Years In The Making of an Icon" το οποίο ακολουθεί τον Bowie στα σημαντικά χρόνια της καριέρας του, από τη γέννηση του Ziggy Stardust μέχρι την εποχή του Let's Dance.

 

Ξεκινώντας από τον Απρίλιο, οι επιβάτες θα μπορούν να ακούσουν δύο πολύωρες συναυλίες του Bowie και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις ή να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ The Best of Bowie (1969-1974).

Την 1η Μαΐου οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν streaming τα δύο αφιερώματα "Profiles: David Bowie" και "The David Bowie Story". Το αφιέρωμα θα συνεχιστεί όλο το 2016 με νέες προσθήκες στις πτήσεις.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM