O βασιλιας του instagram καμαρώνει που αγόρασε εκατοντάδες λαχεία και τάζει χρήματα στους followers

O βασιλιας του instagram καμαρώνει που αγόρασε εκατοντάδες λαχεία και τάζει χρήματα στους followers Facebook Twitter
0
O βασιλιας του instagram καμαρώνει που αγόρασε εκατοντάδες λαχεία και τάζει χρήματα στους followers Facebook Twitter

Τρία τυχερά δελτία Powerball πωλήθηκαν στις ΗΠΑ, το τζακ ποτ του οποίου είχε φτάσει στο αστρονομικό ποσό των σχεδόν 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ παγκοσμίως σε τυχερό παιχνίδι.


"Είναι επίσημο! Υπάρχουν τρία τυχερά δελτία του τζακ ποτ του Powerball: Καλιφόρνια, Φλόριντα και Τενεσί", ανακοίνωσε ο οργανισμός του Powerball Καλιφόρνιας στο Twitter.


Αργά χθες το βράδυ είχε ανακοινωθεί ότι τουλάχιστον ένα τυχερό δελτίο πωλήθηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, στο δυτικό τμήμα των ΗΠΑ, στο Τσάινο Χιλς, ένα προάστιο του Λος Άντζελες.


Οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν μηδαμινές, μια στα 292,2 εκατομμύρια, αλλά το ποσό τεράστιο.  Ωστόσο υπάρχει ένας αμερικανός που είναι γνωστός για την προκλητική συμπεριφορά του και που είχε τον τρόπο να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους - και να γίνει ακόμη πιο πλούσιος.

O βασιλιας του instagram καμαρώνει που αγόρασε εκατοντάδες λαχεία και τάζει χρήματα στους followers Facebook Twitter

Ο εκκεντρικός "βασιλιάς του ίνσταγκραμ", ο Dan Bilzerian, ο οποίος έχει περιουσία περίπου 100 εκατομμύρια, θεώρησε πως αξίζει να αυξήσει και άλλο τον τραπεζικό του λογαριασμό και δοκίμασε και αυτός τη τύχη του στο τζακ ποτ.

Πώς; Ξοδεύοντας 100.000 δολάρια σε λαχνούς, τους οποίους έβαλε σε μια μεγάλη τσάντα και σήμερα, όπως ανακοίνωσε,την παρέδωσε στη βοηθό του για να τους τσεκάρει έναν προς έναν αν κερδίζουν. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση για τα αποτελέσματα αυτής της επένδυσης, αλλά σημειώνουμε πως ο Bilzerian μένει στην Καλιφόρνια, στην οποία όπως ανακοινώθηκε αγοράστηκε ο ένας κερδοφόρος λαχνός. Αν πάντως ο "King of Instagram" έχει κερδίσει τότε θα πρέπει να κρατήσει το λόγο του και να δώσει ποσοστά από τα κέρδη σε πέντε από τους εκατομμύρια followers που έχει. H μόνη προϋπόθεση για τους τυχερούς είναι να έχουν κάνει tag #PeopleGonnaBePissedIfIWin . Βέβαια η απλόχερη αυτή κίνηση θα γινόταν όπως λέει αν έπιανε το μεγάλο ποσό...

Buying 100k lotto tix, I'm gonna give you boys a free sweat, tag 3 friends and I'll pick 5 of you guys and give you and your friends a million each if I win the 1.4 #PeopleGonnaBePissedIfIWin

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dan Bilzerian (@danbilzerian) στις

I hope my assistant took his Adderall today, this may take a while...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dan Bilzerian (@danbilzerian) στις

Το 



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM