Το συγκινητικό αντίο του Mick Jagger στο φίλο του, David Bowie

Το συγκινητικό αντίο του Mick Jagger στο φίλο του, David Bowie Facebook Twitter
0

O Mick Jagger αποχαιρετά το στενό του φίλο στο Facebook και του γράφει πως δε θα τον ξεχάσει ποτέ. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones o οποίος έχει υπάρξει ένα από τα κοντινότερα πρόσωπα του David Bowie και έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν έγραψε: O David αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης για μένα και ήταν πραγματικά αυθεντικός. Ήταν πάντα θαυμάσια ξεδιάντροπος στη δουλειά του. Περάσαμε πολλές ωραίες στιγμές μαζί. 'Ηταν ο φίλος μου και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ".

David was always an inspiration to me and a true original. He was wonderfully shameless in his work. We had so many good times together. He was my friend, I will never forget him.

Δημοσιεύτηκε από Mick Jagger στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

O επίσημος λογαριασμός του συγκρoτήματος μοιράστηκε επίσης μερικά συγκινητικά λόγια σε ένα μήνυμα για την μεγάλη απώλεια στη μουσική και το χαμό του θρύλου:

Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM