O Τζόνι Ντεπ είναι ο πιο υπερτιμημένος σταρ του Hollywood

O Τζόνι Ντεπ είναι ο πιο υπερτιμημένος σταρ του Hollywood Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Forbes κατάρτισε μία λίστα με τους πιο υπερτιμημένους σούπερ σταρ του Hollywood. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία δεκάδα κινηματογραφικών σούπερ σταρ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που ναι μεν παίρνουν πληρώνονται πολλά χρήματα για τις ταινίες που πρωταγωνιστούν, ωστόσο δεν φέρνουν ανάλογα κέρδη στις εισπράξεις.

Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται φέτος ο Τζόνι Ντεπ. Ο πρωταγωνιστής του επιτυχημένου και απόλυτα κερδοφόρου franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατέκτησε την πρώτη θέση χάρη στις πρόσφατες ταινίες του «Mortdecai» και «Transcendence» που απέτυχαν παταγωδώς στο box office.

Για να καταρτίσει τη λίστα το περιοδικό Forbes ανέτρεξε στις τρεις πιο πρόσφατες ταινίες των σταρ του Hollywood χωρίς να υπολογίσει ταινίες κινουμένων σχεδίων, αμοιβές για guest εμφανίσεις ή φιλμ που έκαναν λιγότερες από 2000 προβολές. Με αυτό τον τρόπο και με βάση τα χρήματα της αμοιβής του, υπολόγισε ότι ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στα ταμεία των εισπράξεων κατά μέσο όρο $1,20 δολάρια για κάθε $1 δολάριο που πληρώθηκε.

Τη λίστα του Forbes συμπληρώνουν οι Ντένζελ Ουάσιγκτον, Γουίλ Φάρελ, Λίαμ Νίσον, Γουίλ Σμιθ, Κρίστιαν Μπέιλ, Τσάνινκγ Τατούμ, Μπραντ Πιτ, Μπεν Αφλεκ και Τομ Κρουζ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM