Nεκρή η ηθοποιός Rose Siggins, του American Horror Story: Freak Show

Nεκρή η ηθοποιός Rose Siggins, του American Horror Story: Freak Show Facebook Twitter
Η παραμόρφωσή της Siggins είχε προκληθεί από ακρωτηριασμό που υπέστη κατά τη βρεφική ηλικία. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε πόδια, η Siggins έγραψε ιστορία μένοντας δύο φορές έγκυος και γεννώντας χωρίς καμία απολύτως δυσκολία.
0

Την είδηση πως η ηθοποιός Rose Siggins είναι νεκρή μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά το αμερικανικό  ΤΜΖ. Η Rose ήταν διάσημη ως Legless Suzi από το ρόλο της στο δημοφιλές σίριαλ American Horror Story: Freak Show.

Εκπρόσωπος της ηθοποιού ανέφερε στο ΤΜΖ πως η Rose έκανε εισαγωγή για εγχείρηση πέτρας στο νεφρό τη Δευτέρα, αλλά δεν βγήκε από το νοσοκομείο ζωντανή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηθοποιός παρουσίασε σοβαρή λοίμωξη η οποία γρήγορα επεκτάθηκε και απέβη μοιραία.

Nεκρή η ηθοποιός Rose Siggins, του American Horror Story: Freak Show Facebook Twitter


Η Rose, πέθανε το Σάββατο το πρωί σε νοσοκομείο του Ντένβερ. Ήταν 43 ετών και αφήνει πίσω της  δύο παιδιά για τη φροντίδα των οποίων άνοιξε ένας λογαριασμός στο GoFundMe.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM