Στον ανακριτή ο Jim Carrey, μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του

Στον ανακριτή ο Jim Carrey, μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπος με τις Αρχές θα βρεθεί ο γνωστός κωμικός Τζιμ Κάρει καθώς σύμφωνα με το TMZ, στο κομοδίνο της 28χρονης πρώην συντρόφου του που αυτοκτόνησε βρέθηκαν χάπια τα οποία είχαν αγοραστεί με συνταγή γιατρού στο όνομα – ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Jim Carrey.

Ο Κάρει καλείται τώρα να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή που διερευνά τις συνθήκες θανάτου της Cathriona White η οποία βρέθηκε νεκρή από φίλους της στο σπίτι της λίγα 24ωρα μετά από το χωρισμό της από τον ηθοποιό.

Τα  χάπια που βρήκε η αστυνομία, ήταν σύμφωνα με το ΤΜΖ, υπνωτικά, αναλγητικά και χάπια ρύθμισης της πίεσης του αίματος και ήταν όλα γραμμένα στο όνομα-ψευδώνυμο του Κάρει.

Όπως αναφέρει το σάιτ συνηθίζεται οι διάσημοι να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για τέτοιους σκοπούς αλλά οι αρχές πρέπει να ερευνήσουν την υπόθεση αφού το όνομα του Κάρει αναφέρεται και στο σημείωμα που άφησε πριν την αυτοκτονία της η 28χρονη.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται συντετριμμένος μετά το θάνατο της Γουάιτ και μάλιστα ταξίδεψε στην Ιρλανδία για να δώσει το παρόν στην κηδεία της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM