O Moby θα ανοίξει χορτοφαγικό εστιατόριο

O Moby θα ανοίξει χορτοφαγικό εστιατόριο Facebook Twitter
2

 

Ο Moby είναι από τους πιο διάσημους vegan στον κόσμο αλλά και υπέρμαχος για τα δικαιώματα των ζώων. Πρόσφατα αποφάσισε να ανοίξει και ένα χορτοφαγικό εστιατόριο στο Λος Άντζελες που θα λέγεται Little Pine. Θα ανοίξει το καλοκαίρι και θα σερβίρει αρχικά δείπνο και brunchτα σαββατοκύριακα.

 

O Moby θα ανοίξει χορτοφαγικό εστιατόριο Facebook Twitter

Για να το διαφημίσει ο διάσημος μουσικός εμφανίστηκε στο κανάλι Hallmark μαζί με τον γνωστό ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ζώων Gene Baur και μαγείρεψε ένα χορτοφαγικό τσίλι που φαινόταν πολύ γευστικό. Κατά την διάρκεια της εκπομπής κάνει διάφορα αστεία και λίγο πρίν το τέλος του δίνουν μια κιθάρα και κάνει μια διασκευή στο κλασικό κομμάτι του Johnny Cash, ‘Ring of Fire’

Ο Moby φυσικά δεν θα μαγειρεύει στο εστιατόριο του αλλά έχει προσλάβει την Anne Thornton γνωστή για την τηλεοπτική εκπομπή ‘Dessert First’ να αναλάβει την κουζίνα. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα χορτοφαγικα πιατα δε μοιαζουν πολυ νοστιμα, ειναι πολυ νοστιμα. Οποιος εξακολουθει να νομιζει οτι οι χορτοφαγοι "βοσκανε", ας κανει μια βολτα σ ενα χορτοφαγικο εστιατοριο μια φορα και θα αλλαξει γνωμη.
Μια χαρά είναι τα χορτοφαγικά πιάτα, αλλά και τα παϊδάκια στα κάρβουνα δεν είναι καθόλου άσχημα. Μη τρελαίνεστε παιδιά, για καλή υγεία και ζωή, μέτρον άριστον και στην διατροφή.