Η Τζόαν Ρόουλινγκ απαντά σε fan της που απορεί για την ομοφυλοφιλία του Ντάμπλντορ

Η Τζόαν Ρόουλινγκ απαντά σε fan της που απορεί για την ομοφυλοφιλία του Ντάμπλντορ Facebook Twitter
5
Η Τζόαν Ρόουλινγκ απαντά σε fan της που απορεί για την ομοφυλοφιλία του Ντάμπλντορ Facebook Twitter

Την κατάλληλη απάντηση έδωσε η Τζόαν Ρόουλινγκ σε fan του Χάρι Πότερ στο Twitter, η οποία της έγραψε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Ντάμπλντορ θα μπορούσε να είναι ομοφυλόφιλος.

«Αναρωτιέμαι γιατί είπατε ότι ο Ντάμπλντορ είναι ομοφυλόφιλος, εγώ δεν μπορώ να τον φανταστώ έτσι», έγραψε η Ana K. στο Twitter απευθυνόμενη στη συγγραφέα για να λάβει την εξής απάντηση: «Ίσως επειδή οι γκέι άνθρωποι απλά μοιάζουν... άνθρωποι;"

Η Τζόαν Ρόουλινγκ απαντά σε fan της που απορεί για την ομοφυλοφιλία του Ντάμπλντορ Facebook Twitter

Το tweet της Ρόουλινγκ είχε αμέσως πάνω από 6 χιλιάδες retweet ενώ ένας follower της έγραψε: «Αλήθεια, τα tweet σας που φτιάχνουν τη μέρα και αυτό ιδιαίτερα, με έκανε να αισθάνομαι πολύ καλύτερα για τον εαυτό μου. Σας ευχαριστώ».

Υπενθυμίζεται ότι το 2007 η συγγραφέας του Χάρι Πότερ είχε δηλώσει σε μια ανάγνωση στη Νέα Υόρκη ότι δεν ήταν τυχαίo πως ο Ντάμπλντορ δεν είχε γυναικεία συντροφιά. «Πάντα πίστευα ότι ήταν ομοφυλόφιλος», είχε πεί, προσθέτοντας ότι κάποτε ήταν ερωτευμένος με τον παιδικό του φίλο Gellert Grindelwald - ο οποίος αργότερα πήγε με το κακό και νικήθηκε από τον Ντάμπλντορ.

Πολιτισμός
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ε, μα κ. Ρόουλινγκ, ντροπή σας επιτέλους! Είναι δυνατόν να σκέφτεστε διαφορετικά για το έργο σας από τα στερεότυπα που έχουν οι θεατές/αναγνώστες του για αυτό; Πώς τολμάτε;;;Αφού εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε άντρακλες νταήδες και δε δεχόμαστε τους "τοιούτους"...Άλλωστε, το απαγορεύει η Αγία Γραφή...Το είπε ο μουλάς Άνθιμος για την "περιφέρειά του". Τώρα το πώς ξέχασε να πει για εκείνο το κομμάτι της Αγίας Γραφής που λέει οι εκπρόσωποι του Χριστού να μην έχουν ούτε δεύτερο ράσο(πόσω μάλλον χρυσάφια και χρυσοκέντητα άμφια), μάλλον του ξέφυγε...