O Χαρούκι Μουρακάμι ξεκινά συμβουλευτικό site

O Χαρούκι Μουρακάμι ξεκινά συμβουλευτικό site Facebook Twitter
3
O Χαρούκι Μουρακάμι ξεκινά συμβουλευτικό site Facebook Twitter
Χαρούκι Μουρακάμι

O δημοφιλής Ιάπωνας συγγραφέας ("Νορβηγικό Δάσος", "1Q84", "O Κάφκα στην Ακτή", κ.α.) αποφάσισε να επιχειρήσει ένα μεγάλο άνοιγμα προς τους οπαδούς του, δημιουργώντας ένα site όπου θα απαντάει σε ερωτήσεις και προβληματισμούς τους.


Από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος του μήνα το site Murakami-san no tokoro ( μτφ. Mr Murakami's Place) θα δέχεται τα μηνύματα των αναγνωστών τα οποία μπορούν να υποβάλλονται σε οποιαδήποτε γλώσσα, αν και το site προς το παρόν "μιλάει" μόνο Ιαπωνικά.


Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, σταδιακά, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.


Σύμφωνα με τους εκδότες του, ο Μουρακάμι -ο οποίος είναι γνωστός για την μοναχικότητα που τον διακρίνει- εξέφρασε ξαφνικά την επιθυμία να επικοινωνήσει με τους αναγνώστες του.

Ο υπεύθυνος των εκδόσεων Shinchosa δήλωσε ότι ο συγγραφέας θα δέχεται ερωτήσεις παντός είδους, και ότι είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να απαντήσει σε ενδιαφέροντα και ξεχωριστά ερωτήματα που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.


To 2005 o Μουρακάμι εξέδωσε το "Young Kafka" ένα βιβλίο στο οποίο κατέγραφε emails και μηνύματα αναγνωστών που είχε λάβει με αφορμή την κυκλοφορία του "Κάφκα στην Ακτή".

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Πως εξηγείτε το γεγονός ότι ο ΓΑΠ πιθανότατα θα μπει στην Ελληνική Βουλή με το νεοϊδρυθέν κόμμα του;"Απάντα σε αυτό αν είσαι μάγκας, γατάκι Μουρακάμι !!!