Ο Morrissey αποχώρησε από συναυλία, μετά τις βρισιές από θεατή

Ο Morrissey αποχώρησε από συναυλία, μετά τις βρισιές από θεατή Facebook Twitter
4

Οι βρισιές ενός θεατή και το γεγονός ότι ειρωνευόταν τον καλλιτέχνη σε σχέση με τον καρκίνο από τον οποίο ανακοίνωσε ότι πάσχει έκαναν τον Morrissey να αποχωρήσει από τη σκηνή της συναυλίας του στο Club Stodola της Βαρσοβίας, μόλις 28 λεπτά μετά την έναρξη της.

Ο θεατής έβριζε συνεχώς τον βρετανό καλλιτέχνη και οι διοργανωτές είπαν ότι θα του ήταν αδύνατο να συνεχίσει μέσα σε αυτές της συνθήκες, χαρακτηρίζοντας αυτά τα σχόλια «ακραία προσβλητικά και σωβινιστικά».

Οπαδοί του, που βρισκόταν στη συναυλία έγραψαν στο  twitter πως ο θεατής, τον έβριζε και του έλεγε διάφορα, ακόμη και σχετικά με τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει.

Άλλοι έγραψαν ότι ο Morrissey θα μπορούσε να συνεχίσει τη συναυλία, αφού η ασφάλεια είχε απομακρύνει τον θεατή. Πάντως  όσοι είχαν εισιτήρια για αυτή τη συναυλία, μπόρεσαν να δουν αυτή της Κρακοβίας με το εισιτήριο τους. Ο Morrissey πρόκειται να δώσει συναυλία στην Αθήνα την 5η Δεκεμβρίου.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
[...] όλοι αυτοί του ανατολικού μπλοκ. Έχω τύχει σε συναυλία στη Βουλγαρία πριν χρόνια αλλά και φέτος στο Μαυροβούνιο και συμπεριφερόταν με τον χυδαιότερο τρόπο στην τραγουδίστρια και στην μπάντα γενικότερα.Θέλουν τουλάχιστον 50-100 χρόνια να αποκτήσουν κουλτούρα σε τέτοια θέματα.
''O Morrissey θα μπορουσε να συνεχισει τη συναυλια, αφου η ασφαλεια ειχε απομακρυνει τον θεατη''. Θα πατουσε το μαγικο κουμπακι να μπλοκαρει τα συναισθηματα του και να αδειασει το μυαλο του απο το καφριλικι που μολις ειχε υποστει, και θα συνεχιζε να διασκεδαζει τα πληθη. Μα γιατι δεν το εκανε; Παραλογο.
Υπάρχει κάτι χειρότερο από τον καρκίνο; Kαλά έκανε, ανεξάρτητα αν έβγαλαν τον μ... έξω με τις κλωτσιές ή όχι (μάλλον κάτι τέτοιο του άξιζε). Ο Morrissey φάνηκε λυπημένος και επηρεασμένος ψυχολογικά, δεν σήκωσε απλά μύτη το παιξε φίρμα και έφυγε!
Πόσο μ@λ@κ@σ και κομπλεξικός ο τύπος ρε παιδί μου..Τί πλήρωσε για να πάει;Αν είχε λεφτά για πέταμα,δεν τα έδινε σε μένα που θέλω να πάω στη συναυλία,αλλά δεν έχω;