Ο Δήμος Κηφισιάς απορρίπτει το αίτημα της Βίσση για αποζημίωση

Ο Δήμος Κηφισιάς απορρίπτει το αίτημα της Βίσση για αποζημίωση Facebook Twitter
17

Αρνείται ο δήμος της Κηφισιάς ότι φέρει ευθύνη για την πλημμύρα στο υπόγειο του σπιτιού της Άννας Βίσση στην Εκάλη, σημειώνοντας ότι έπραξε τα δέοντα, για την προετοιμασία από τις νεροποντές.

Όπως αναφέρει ο δήμος, ο όγκος του νερού που έπεσε στις 16 Σεπτεμβρίου ήταν τεράστιος και δεν ήταν δυνατό να αντιμετωπιστεί. Παράλληλα ο δήμος σημειώνει ότι είχε γίνει καθαρισμός των φρεατίων στην περιοχή της Εκάλης όπου βρίσκεται το σπίτι της τραγουδίστριας και τονίζει ότι ανταποκρίθηκε αμέσως στην κλήση για απάντληση των υδάτων. Αναφέρει δε ότι τα νερά από το υπόγειο που είχε πλημμυρίσει παροχετεύτηκαν σε τριπλό φρεάτιο που βρίσκεται έξω από το σπίτι της Βίσση και απορροφήθηκαν αμέσως, κάτι που σημαίνει ότι δεν ήταν βουλωμένο.

Παρόλα αυτά σημειώνει ότι θα εξετάσει το αίτημα της τραγουδίστριας για καταβολή αποζημίωσης.

Η τραγουδίστρια, φέρεται να ζητά αποζημίωση 58.500 ευρώ από το δήμο για την πλημμύρα που προκάλεσε ζημιές στο τζακούζι και σε μουσικά όργανα.

Πολιτισμός
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Εμένα με εκνευρίζει αυτός ο λαικισμός και η συναισθηματική απονομή δικαιοσύνης που είναι παγκόσμιο προνόμιο της Ελλάδας. Εξ ου και τόσες ανισότητεςΗ πολιτεία πρέπει να είναι ίση με όλους και τούλαμπιν, τι να πει ποιος είσαι ή ποιος δεν είσαι;
το τραγικό στους δήμους στα Β.Π. είναι ότι πληρώνεις περισσότερα και τα πάντα είναι σκατά. Έχει κάθε δίκιο να ζητάει αποζημίωση, από την στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι ο δήμος φταίει για αυτό.Επίσης, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε πόσα λεφτά έχει ο καθένας. Από την στιγμή που δεν φταίει για τις ζημιές δεν είναι υποχρεωμένη να τα πληρώσει από την τσέπη της! οι λεπτές σας ειρωνίες μόνο ζήλια δείχνουν..
το τραγικό στους δήμους ΠΑΝΤΟΥ είναι ότι πληρώνεις περισσότερα (απ'όσα πρεπει) και τα πάντα είναι σκατά. Έχουν κάθε δίκιο να ζητάνε οι πολίτες αποζημίωση, από την στιγμή που, όντως στην πραγματικότητα, ο δήμος φταίει! ΕΠίσης, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε πόσα λεφτά ΔΕΝ έχει ο καθένας για τις βασικές του ανάγκες. Από την στιμγή που δε φταίει για τις ζημιές, δεν είναι υποχρεωμένος να τα πληρώσει από την τσέπη του!!!οι λεπτότατες ευαισθησίες σας μόνο ελιτίστικη ξετσιπωσιά δείχνουν....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ...ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΤΗΣ....
ναι οκ, η βισση εχει λεφτα μπλα...μπλα...δεν την συμπαθουμε κιολας μπλα....μπλα...ΑΛΛΑ: αν οντως φταιει ο δημος για τις ζημιες που προκληθηκαν στο σπιτι της βισση και της καθε αννας, ασχετα με την οικονομικη επιφανεια της, γιατι αν μπορει να μην διεκδικησει αποζημιωση απο το δημο? ειναι υποχρεωμενος καποιος που εχει λεφτα να καλυψει μονος του τις ζημιες, να το κανει αν οι ζημιες προκληθηκαν με ευθυνη κρατικου φορεα? αν π.χ. ενα σκουπιδιαρικο του δημου επεφτε πανω στην μπεντλευ του ταδε εφοπλιστη και εφταιγε το σκουπιδιαρικο, δεν εχει δικαιωμα να ζητησει αποζημιωση ο εφοπλιστης επειδη απλα μπορει να παρει καινουρια μπεντλευ?
Εμένα πολύ λίγο με νοιάζει αν θα πάρει ή δεν θα πάρει αποζημείωση ή αν το αξίζει λόγω πλούτου ή όχι.Χαίρομαι που ανακάλυψα μέσω διαδικτύου ότι δεν είμαι ο μοναδικός που την αντιπαθεί παράφορα.Νόμιζα ότι ήμουν μόνος,η μοναξιά και η απελπισία ήταν αφόρητη,ένας λόγος που ευγνομωνώ το ιντερνετ.
Δεν ξέρω αν έχεις τελειώσει το σχολίο ή όχι, πάντως η συμπάθεια ή η αντιπάθεια δεν έχουν να κάνουν με την ίση αντιμετώπιση απέναντι στο νόμο Επίσης, αναλογείσου πόσο κοστίζει το tablet ή το λαπτοπ ή το γαμοκινητό σου που γράφεις αυτά τα μηνύματα και πήγαινε μοίρασε αποζημιώσεις σε αναξιοπαθούντες αφού ηλεκτρονικά συμπασχεις τόσο με τα δυστυχή άτομα.Από τις οθόνες που σας αγοράζουν οι γονείς σας τα λέτε ωραία, αλλά πόσοι είναι εθελοντε΄ς σε ιδρύματα, πόσοι μοιράζουν λίγο φαί και ρόυχα στο δρόμο, πόσοι δανείζουν σε φίλους τους που είναι χρόνια άνεργοι; Το μόνο που σας νοιάζει είναι οι βόλτες σας στο Golden Hall και να κράζετε celebrities
Οπωσδήποτε και να αποζημιωθεί. Όπως και ο κάθε πληγείς. Μόνο που κάπου εδώ εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο φιλότιμο (μπουάχαχαχα) του κάθε εφοπλιστή και της κάθε πιασμένης τραγουδιάρας να σκεφτούν ότι αν αποζημιωθεί το τζακούζι, οι έξι fender stratocaster και η μπέντλεϋ δεν θα αποζημιωθεί κάνας άλλος... πόσο δυσκολεύεται να σκεφτεί η κυρά Άννα ότι "ρε αδερφέ, εδώ επλήγη κόσμος και κοσμάκης με χίλια δυο προβλήματα, άσε το τζακούζι τώρα, έχω λεφτά να φτιάξω άλλο"...
Realthinking θα καταλήξεις κάπου;Κάτι θες να πεις αλλά ο εγκέφαλός μου δεν είναι αρκετός να το επεξεργαστεί.το σχόλιο ρωτάς αν έχω τελειώσει ή το σχολείο.πουτάνα γίναμε.Στο μεταξύ μιλησέ μας λίγο για τα κοινωνικά φιλανθρωπικά σου επιτεύγματα.