Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους Facebook Twitter
0

Τέλος φαίνεται πως έλαβε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Αντζελίνα Τζολί το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην Ευρώπη για το σίκουελ της ταινίας «Maleficent» και θέλει τα έξι παιδιά τους (ο 16χρονος Μάντοξ, o 14 χρονος Παξ, η 13χρονη Ζαχάρα, η 12χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ, ηλικίας εννέα χρονών) να μείνουν μαζί της στη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Το ίδιο διάστημα, ο Μπραντ Πιτ θα έχει γυρίσματα για την ταινία «Once Upon a Time In Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, που θα πραγματοποιηθούν στο Χόλιγουντ και κάποια στη Βρετανία, και θέλει τα παιδιά του να είναι κοντά στο σπίτι του. 

Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία αφορά στα πέντε παιδιά, εκτός από τον Μάντοξ που θα έχει την δυνατότητα -λόγω του ότι είναι μεγαλύτερος- να επιλέξει μόνος του πόσο χρόνο θέλει να περάσει με κάθε έναν από τους γονείς του. 

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους Facebook Twitter

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το E!, η συμφωνία έχει ως εξής: Ο Μπραντ Πιτ θα έχει την επιμέλεια των παιδιών από τις 8 μέχρι τις 17 Ιουνίου για τέσσερις ώρες την ημέρα ενώ βρίσκεται στο Λονδίνο (Η Τζολί έχει ενοικιάσει εκεί ένα σπίτι). Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, ο Πιτ θα έχει την επιμέλεια για 10 ώρες καθημερινά. Επίσης θα έχει την επιμέλειά τους κι αργότερα μες στον Ιούλιο. 

Η απόφαση έρχεται μετά τις δηλώσεις του δικαστή στην υπόθεση διαζυγίου μεταξύ Τζολί και Πιτ πως η έλλειψη «μιας σχέσης με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής» για τα έξι παιδιά του ζευγαριού, τονίζοντας πως «είναι κρίσιμο κάθε ένα από αυτά να έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα τους».

Εκπρόσωπος της Αντζελίνα Τζολί σχολίασε σχετικά με τη διαρροή των συγκεκριμένων δικαστικών εγγράφων: «Αυτή η παραπλανητική διαρροή δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών. Από την αρχή, η Αντζελίνα έχει εστιάσει την υγεία τους και τις ανάγκες τους, γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικό αυτή η τελευταία δικαστική ακρόαση να διεξαχθεί ιδιωτικά. Είναι ανήθικο κάποιος, για τους δικούς του εγωιστικούς λόγους, να διαρρέει επιλεκτικά ορισμένα κομμάτια του εμπιστευτικού και σφραγισμένου δικαστικού αρχείου για να δημιουργήσει μια ανακριβή και άδικη εικόνα του τι συμβαίνει».

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους Facebook Twitter

Ανώνυμη πηγή δήλωσε στο E! πως και οι δύο ηθοποιοί βρίσκουν τη συμφωνία «αμοιβαίως αποδεκτή», διευκρινίζοντας πως ο Πιτ «ένιωσε σαν να είχε επιτέλους λόγο και πως το δικαστήριο είδε τα πράγματα κι από την δική του οπτική» και δήλωσε «κατενθουσιασμένος» με το αποτέλεσμα. «Νιώθει πως πρόκειται για μια τεράστια νίκη. Είναι ένα μεγάλο βήμα και ελπίζει να συνεχίσει να βλέπει τα παιδιά του», πρόσθεσε η πηγή. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM