Αλλάζουν όλα στα καλλιστεία Miss America - Τέλος η εμφάνιση με μαγιό

Αλλάζουν όλα στα καλλιστεία Miss America - Τέλος η εμφάνιση με μαγιό Facebook Twitter
4

Σταματά η εμφάνιση με μαγιό στο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Αμερική.

Σε αυτή την ανακοίνωση προχώρησε η Γκρέτσεν Καρλσον, η επικεφαλής του Οργανισμού για τα καλλιστεία Μις Αμερική, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι ο επόμενος κιόλας διαγωνισμός θα αφορά υποψήφιες όλων των σωματότυπων.

«Δε θα κρίνουμε πλέον τις υποψήφιες μας από την εξωτερική τους εμφάνιση. Και αυτό σημαίνει ότι δε θα έχουμε πλέον καλλιστεία με μαγιό» ανέφερε η Κάρλσον, η οποία υπήρξε παρουσιάστρια των καλλιστείων αλλά και εστεμμένη Miss America το 1989.

Όπως πρόσθεσε: Θέλουμε στο εξής να είναι ένας διαγωνισμός και όχι μια «παρέλαση». 

Στον επίσημο λογαριασμό των καλλιστείων αναρτήθηκε σχετικό βίντεο, όπου αποχαιρετούν το μπικίνι.

Στη θέση της ενότητας με το μαγιό, αναμένεται να μπει ένα διαγωνιστικό μέρος με μια ζωντανή διαδραστική συζήτηση με τους κριτές, όπου οι υποψήφιες θα μπορούν να αναδείξουν τα επιτεύγματα, τα ταλέντα και τους στόχους τους στη ζωή.

Οι υπεύθυνοι μάλιστα εξετάζουν ακόμα και το να αποσύρουν στο σκέλος με την βραδινή εμφάνιση.

Οι αλλαγές αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τον διαγωνισμό.

Οι διοργανωτές σύμφωνα με το CNN συζητούν μέχρι και τώρα τροποποιήσεις που να εστιάζουν στον κοινωνικό αντίκτυπο του διαγωνισμού, ωστόσο το μέρος της αξιολόγησης του ταλέντου θα παραμείνει.


Σε κάθε περίπτωση όπως σημείωσε η ίδια η Κάρλσον, η άνοδος του κινήματος #MeToo ήταν το έναυσμα για τις αλλαγές στα καλλιστεία.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια  επανάσταση στη χώρα μας, με τις γυναίκες να βρίσκουν επιτέλους το θάρρος να σταθούν και να μιλήσουν ανοιχτά για πολλά θέματα» εξηγεί.


Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αλλαγές στον διαγωνισμό ήταν αναμενόμενες εφόσον τα ηνία στην διοργάνωση ανέλαβαν για πρώτη φορά φέτος γυναίκες.

Σημειώνεται ότι τα επόμενα καλλιστεία της Miss America που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις, είναι στις 9η Σεπτεμβρίου του 2018 στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι διαγωνισμός ομορφιάς. Για κάποιο λόγο λέγεται έτσι. Αν ήταν διαγωνισμός πνευματικών ικανοτήτων θα λεγόταν κάπως αλλιώς. Αλλά ακόμα και έτσι, θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποια σώμα "στο πρότυπο του μοντέλου" ας δεχτούν γυναίκες όλων των σωματοτυπων που δεν θεωρούνται προβληματικά για την υγεία (υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση επί αυτού) και ας κάνουν τότε το διαγωνισμό.
Ναι!να αποσύρουν και την βραδινή εμφάνιση!να κάνουν ένα πιτζάμα πάρτυ καλύτερα!τι λένε!εμεις έχουμε μάθει τα καλλιστεία με μαγιό,τουαλέτες σε καλίγραμμα σώματα με τα όλα τους.δηθεν επανάσταση μου φαίνεται..υποκρισία..