Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ που προκαλούν ανησυχία και σχόλια

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ που προκαλούν ανησυχία και σχόλια Facebook Twitter
0

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Τζόνι Ντεπ προκαλούν πρόσφατες φωτογραφίες του αμερικανού σταρ οι οποίες τον δείχνουν φανερά αδυνατισμένο και ταλαιπωρημένο.

Ο Ντεπ φωτογραφήθηκε με θαυμάστριές του σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη όπου βρέθηκε για συναυλίες με την μπάντα του.

Οι φωτογραφίες που τον δείχνουν υπερβολικά αδυνατισμένο, χλωμό και εμφανώς κουρασμένο, έγιναν viral και προκάλεσαν πλήθος δημοσιευμάτων και κάποιοι δήλωσαν σοκαρισμένοι με την εικόνα του.

Τα ταμπλόιντ έσπευσαν να ζητήσουν δηλώσεις από τον ατζέντη του Ντεπ, αλλά «Ουδέν σχόλιον».

«Δείχνει άρρωστος, αδύναμος και κοκαλιάρης», γράφουν στα σχόλια φανς ενώ ο Ντεπ παραμένει στα πρωτοσέλιδα λόγω νομικών διαφορών με την προηγούμενη εταιρεία διαχείρισης του και τις πληροφορίες πως είναι στα όρια της χρεοκοπίας.

Το Hollywood Reporter σημειώνει πως αυτή η απώλεια κιλών ίσως οφείλεται σε κάποιο νέο ρόλο που θα ερμηνεύσει ο 54χρονος Ντεπ, ο οποίος είναι γνωστός για τις κινηματογραφικές του μεταμορφώσεις.

Όσο όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση, έστω και τυπική, τα δημοσιεύματα και οι ψίθυροι μάλλον δεν θα σταματήσουν και οι θαυμαστές του Ντεπ επιμένουν με σχόλια στα social media πως κάτι δεν πάει καλά.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ που προκαλούν ανησυχία και σχόλια Facebook Twitter
Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ που προκαλούν ανησυχία και σχόλια Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM