«Είμαι αισιόδοξη»: Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά για τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο

«Είμαι αισιόδοξη»: Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά για τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πώς ένιωσε για την συνάντησή της με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Η 37χρονη σταρ μίλησε για την συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο, τον οποίο επισκέφθηκε την Τετάρτη για να του ζητήσει να δώσει χάρη στην 63χρονη Άλις Μαρί Τζόνσον, η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή μετά από καταδίκη για ναρκωτικά.

«Πιστεύω πως όντως αφιέρωσε χρόνο για να ακούσει την υπόθεσή μας σχετικά με την Άλις. Πραγματικά κατάλαβε και είμαι πολύ αισιόδοξη πως αυτό θα έχει πολύ θετική έκβαση», είπε η Κιμ σε συνέντευξή της στο Mic. 

«Πήγα μέσα, εγώ και και η Σον [η δικηγόρος Shawn Holley], για μιλήσουμε στον πρόεδρο για την Άλις Τζόνσον και πραγματικά να του εξηγήσουμε γιατί θα ήταν ένα τόσο καλό άτομο για να του δώσει χάρη. Ο πρόεδρος δείχνει να έχει πάθος για όλα όσα προσπαθεί να κάνει ο Τζάρεντ [Κούσνερ] και με χαροποιεί που η συγκεκριμένη συζήτηση προχωράει», πρόσθεσε. 

Όπως εξήγησε, αποφάσισε να υπερασπιστεί την Τζόνσον όταν είδε την ιστορία της στο Twitter. «Ήταν απλώς αυτή η απλή σύνδεση. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία με την φυλακή, αλλά πιστεύω στην οικογένεια και η οικογένειά της διαλύθηκε από επιλογές που εκείνη έκανε πριν από περίπου 21 χρόνια», είπε στο Mic. 

Σχετικά με το γιατί επέλεξε την συγκεκριμένη γυναίκα, η Κιμ είπε: «Απλώς πιστεύω ακράδαντα πως είναι κάποια που έχει απεξαρτηθεί πλήρως και θα συνεχίσει να το κάνει και έξω από τη φυλακή. Έχει μια δουλειά που την περιμένει. Έχει ένα σπίτι να γυρίσει και μια τόσο υπέροχη οικογένεια που την στηρίζει. Πιστεύω πως στη ζωή όλοι κάνουν λάθη και πραγματικά της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία». 

Η Κιμ μετά τη συνάντησή της με τον Τραμ μίλησε στο τηλέφωνο με την Άλις Μαρί Τζόνσον, που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όσα κάνει η διάσημη σταρ. «Θα ήσουν τόσο περήφανη για εμάς σήμερα», της είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM