Ο Κάνιε Γουέστ πλήρωσε 85.000 δολάρια για τη φωτογραφία από το γεμάτο ναρκωτικά μπάνιο της Γουίτνεϊ Χιούστον

Ο Κάνιε Γουέστ πλήρωσε 85.000 δολάρια για τη φωτογραφία από το γεμάτο ναρκωτικά μπάνιο της Γουίτνεϊ Χιούστον Facebook Twitter
Ο Kanye West με τον Pusha T.
0

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο Κάνιε Γουέστ, που την Τρίτη αποκάλυψε το νέο εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ «DAYTONA» του Pusha T, στον δίσκο του οποίου είναι παραγωγός. 

Στο εξώφυλλο υπάρχει μια φωτογραφία του μπάνιου της Γουίτνεϊ Χιούστον, που τραβήχτηκε κρυφά από μέλος της οικογένειάς της το 2006 όταν η διάσημη τραγουδίστρια πάλευε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Και σύμφωνα με τον Pusha T, η αγορά της συγκεκριμένης φωτογραφίας κόστισε 85.000 δολάρια στον 40χρονο ράπερ.

«Η τέχνη του άλμπουμ οπωσδήποτε ταιριάζει με την ενέργειά του. Νιώθω πως το εξώφυλλο αντιπροσωπεύει ένα οργανωμένο χάος. Η ενέργεια του άλμπουμ είναι λίγο χαοτική. Κοιτάζοντας αυτό το εξώφυλλο, είμαι σίγουρος πως οποιοσδήποτε σύχναζε σε αυτό το μπάνιο ή το σημείο γνώριζε τι ήθελε να βρει και πού ήταν», σχολίασε ο  41χρονος Pusha T. 


Σε εμφάνισή του στην εκπομπή The Angie Martinez Show για την προώθηση του δίσκου του, ο Pusha T αποκάλυψε πως ο Κάνιε του τηλεφώνησε τελευταία στιγμή για να του πει για τις αλλαγές στο εξώφυλλο, παρόλο που αρχικά είχαν συμφωνήσει σε άλλες εικόνες. Όπως είπε, όταν του πρότεινε να βάλουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο ίδιος αρνήθηκε επειδή δεν ήθελε να πληρώσει τόσα χρήματα. 

«Του είπα, "Δεν θέλω να το πληρώσω αυτό και δεν θα σου ζητούσα καν να να το πληρώσεις εσύ. Διαλέξαμε ό,τι διαλέξαμε και το εξώφυλλο είναι έτοιμο". Τότε ο Κάνιε μου λέει, "Όχι, αυτό πρέπει να δει ο κόσμος μαζί με αυτή τη μουσική. Εγώ θα την πληρώσω τη φωτογραφία". Και άρχισα να του φωνάζω, "Είσαι ο άνθρωπός μου! Είσαι ο άνθρωπός μου!"», εξήγησε ο Pusha T. 

Αν και λέει πως στην αρχή εξεπλάγη με την αλλαγή, στη συνέχεια του άρεσε πολύ. «Βασικά το λατρεύω. Αλλά ειλικρινά δεν ήθελα καθόλου να πληρώσω για όλο αυτό», προσθέτει ο ράπερ. 

 

Την Πέμπτη ο Κάνιε Γουέστ ευχαρίστησε μέσω Twitter τους θαυμαστές του για την στήριξή τους στον DAYTONA.

Το 2006 το περιοδικό National Enquirer είχε βάλει στο εξώφυλλό του την συγκεκριμένη φωτογραφία με το μπάνιο της Γουίτνεϊ Χιούστον καλυμμένο με φάρμακα και διάφορα σύνεργα για χρήση ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής είναι ασαφές αν ο Κάνιε Γουέστ πλήρωσε το περιοδικό για να πάρει τα δικαιώματα της φωτογραφίας ή την κουνιάδα της τραγουδίστριας, Τίνα Μπράουν, αδερφή του πρώην συζύγου της, Μπόμπι. 

Ο Κάνιε Γουέστ πλήρωσε 85.000 δολάρια για τη φωτογραφία από το γεμάτο ναρκωτικά μπάνιο της Γουίτνεϊ Χιούστον Facebook Twitter

Το 2012 η Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή με το πρόσωπο μέσα σε καυτό νερό στη μπανιέρα του λουτρού, στη σουίτα της στο πολυτελές ξενοδοχείο Beverly Hilton. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, πέθανε μετά την κατανάλωση ενός κοκτέιλ ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM