Ο Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με την κόρη του εδώ και 20 χρόνια

Ο Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με την κόρη του εδώ και 20 χρόνια Facebook Twitter
2

Ο Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με την κόρη του Άμπιγκεϊλ, που είναι και το μοναδικό του παιδί, εδώ και δύο δεκαετίες και είναι τόσο απομακρυσμένοι που δεν γνωρίζει καν αν είναι παππούς. 

Ο 80χρονος ηθοποιός είπε πως δεν τον νοιάζει καθόλου αυτός ο οικογενειακός χωρισμός και πως αδιαφορεί για την 48χρονη κόρη του, που χρησιμοποιεί το όνομα Άμπιγκεϊλ Χάρισον. 

Σε ερώτηση αν η Άμπιγκεϊλ -ηθοποιός και θεατρική σκηνοθέτης που άλλαξε το επίθετό της ώστε να μπορεί να κάνει καριέρα μόνη της, όπως έχει πει- έχει παιδιά, ο Χόπκινς απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Ο κόσμος χωρίζει. Οι οικογένειες χωρίζουν και η ζωή προχωράει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όπως και να έχει, δεν με νοιάζει. Υπάρχει ψύχρα. Επειδή η ίδια η ζωή είναι ψυχρή». 

Ο Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με την κόρη του εδώ και 20 χρόνια Facebook Twitter
Με την κόρη του, Άμπιγκεϊλ.

Η Άμπιγκεϊλ Χάρισον μεγάλωσε με τη μητέρα της Πετρονέλλα Μπάρκερ, την πρώτη σύζυγο του Χόπκινς, μετά το διαζύγιο του ζευγαριού όταν εκείνη ήταν μόλις 4 ετών. 

Πατέρας και κόρη έσμιξαν για λίγο τη δεκαετία του '90, οπότε η Άμπιγκεϊλ εμφανίστηκε σε δύο από τις ταινίες του, τα «Shadowlands» και «The Remains Of The Day». Γρήγορα όμως απομακρύνθηκαν ξανά και σήμερα ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει πως δεν γνωρίζει καν πού ζει η κόρη του. 

Ο Άντονι Χόπκινς αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με την κόρη του εδώ και 20 χρόνια Facebook Twitter
Με τη σύζυγό του, Στέλα.

Στη συνέντευξή του στους Radio Times, ο Άντονι Χόπκινς κατηγόρησε επίσης το Χόλιγουντ πως είναι «ύπουλο και τοξικό». «Δείτε πώς ο κόσμος νιώθει ότι δικαιούται το ένα και το άλλο και περιστοιχίζονται από άτομα, τα οποία τους λένε μόνο "Ναι". Εγώ δεν θέλω γύρω μου τέτοιους ανθρώπους. Τις αγάπες και τα φιλιά στα μάγουλα- δεν τα αντέχω με τίποτα. Υπάρχει τόση υποκρισία», λέει ο ηθοποιός. 

Ο Χόπκινς, που κέρδισε το Όσκαρ για το ρόλο του Χάνιμπαλ Λέκτερ στην ταινία «Η Σιωπή των Αμνών», ζει σήμερα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια με την τρίτη του σύζυγο, την 62χρονη Στέλα Αρογιάβε από την Κολομβία. Όπως λέει ήταν εκείνη που τον «επιβράδυνε». «Είναι πολύ καλή για μένα. Η γυναίκα μου ανησυχεί επειδή δουλεύω σκληρά. Αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω, γιατί τι άλλο να κάνω; Θα αποσυρθώ όταν πέσουν τα μαλλιά και τα δόντια μου», σημείωσε ο 80χρονος ηθοποιός. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του δεν ήξερε να παίξει . Να είναι πατέρας. Να τα χεσ@ και όσκαρ και όλα. Είναι ντροπή να μιλάει για ένα παιδί που έφερε ο ίδιος στην κόσμο έτσι.