«Η αγαπούλα μου είναι υπέροχη» - O πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ είδε το γάμο από την τηλεόραση και συγκινήθηκε

«Η αγαπούλα μου είναι υπέροχη» - O πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ είδε το γάμο από την τηλεόραση και συγκινήθηκε Facebook Twitter
0

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ήταν η πιο ηχηρή και σκανδαλώδης απουσία από τον σημερινό γάμο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες συγκέντρωσε πάνω του αρνητική δημοσιότητα και σχόλια.

Φυσικά παρακολούθησε την κόρη του να παντρεύεται σήμερα τον πρίγκιπα Χάρι και όπως είπε ο γάμος ήταν «συγκινητικός και χαρούμενος».

Ο πατέρας της νύφης, ο οποίος παρακολούθησε τον γάμο της κόρης του στην τηλεόραση από την Καλιφόρνια, εξέφρασε περηφάνια για το ευτυχές γεγονός και τη λύπη του δεν μπόρεσε να παραστεί.

«Η αγαπούλα μου είναι υπέροχη, δείχνει πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ στο ΤΜΖ, ενώ αναρρώνει μετά την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε αυτή την εβδομάδα.

«Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, τούς εύχομαι κάθε ευτυχία», δήλωσε ο 73χρονος Αμερικανός.

Απουσία του πατέρα της, την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό συνόδευσε μέσα στην εκκλησία ο πεθερός της, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

Ακόμη και πριν από την ανακοίνωση της επέμβασης στην καρδιά, η παρουσία του Τόμας Μαρκλ στον γάμο αμφισβητείτο λόγω μιας αντιπαράθεσης που δημιουργήθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον έδειχναν να ετοιμάζεται για τον γάμο.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε γι' αυτές τις φωτογραφίες, παρόλο που διαμαρτυρόταν ότι παρενοχλείτο από τους παπαράτσι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM