Ο Κanye West αποκαλύπτει γιατί βάζει τον άνθρωπο που μισεί περισσότερο στο εξώφυλλο του δίσκου του

Ο Κanye West αποκαλύπτει γιατί βάζει τον άνθρωπο που μισεί περισσότερο στο εξώφυλλο του δίσκου του Facebook Twitter
4

Κανείς δεν είναι πολύ σίγουρος για το πού θα καταλήξει το «παραλήρημα» του Kanye West στα social media, αλλά για την ώρα ο ράπερ έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα φώτα πάνω του με αμφιλεγόμενες δηλώσεις και ανακοινώσεις.

Η επιστροφή του στο Τwitter προκάλεσε πολιτική θύελλα  καθώς ο Kanye επαίνεσε τον Ντόναλντ Τραμπ και ο Τραμπ απάντησε για να τον ευχαριστήσει.

Ακολούθησε ένα διάστημα ψηφιακής αναταραχής με πολλά unfollow και χλευαστικά σχόλια.

Κάποιοι επικριτές και μερικά ταμπλόιντς αναφέρουν με σκωπτικό ύφος πως ο Kanye αρχίζει να τα «χάνει» καθώς η δραστηριότητά του στο Twitter είναι πραγματικά κάτι τόσο δυσνόητο που μοιάζει σαν κακό τρολ.

Όμως πριν από λίγες ώρες όλο αυτό το παραλήρημα πήρε μια διαφορετική τροπή, εξίσου περίεργη...

Ο Jan Adams είναι ο γιατρός που έκανε τις πλαστικές επεμβάσεις στη μητέρα του Kanye το 2007. Η Donda West όμως πέθανε μία μέρα μετά το χειρουργείο αντιμετωπίζοντας σοβαρές επιπλοκές. Ο ιατροδικαστής είχε επιρρίψει ευθύνες στο γιατρό ο οποίος κατηγορήθηκε για σοβαρές αμέλειες που οδήγησαν στο θάνατο της γυναίκας.

Αυτό το πρόσωπο ήταν που μισούσε πιο πολύ στη ζωή του μέχρι τώρα ο Kanye West.

Όμως τώρα ανακοίνωσε πως ο γιατρός θα είναι το επόμενο εξώφυλλο του δίσκου του, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην αγάπη και τη δύναμη της συγχώρεσης.

Ο ράπερ δημοσίευσε μάλιστα και τη φωτογραφία του Jan Adams που θα χρησιμοποιήσει για το 7ο του άλμπουμ.

Οι συνομιλίες με τον παραγωγό του που δημοσίευσε:

Και ενώ το ίντερνετ συνεχίζει να απορεί, ο Kanye εξηγείται στο ΤΜΖ: «Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ξεκινήσουν να αφαιρούν το μίσος από την καρδιά τους».

Λέει επίσης πως το εξώφυλλο το διάλεξε για να ξεκινήσει και ο ίδιος να συγχωρεί και ισχυρίζεται πως είναι «Κλάδος Ελαίας» στον Adams τον οποίο θα ήθελε να συναντήσει.

Ο Kanye αισθάνεται ότι το μίσος που τροφοδοτείται από τα social media η ακόμη και από τα παραδοσιακά Μέσα είναι παρόμοιο με το μίσος στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καταλήγει λέγοντας πως πιστεύει ότι η απίστευτη στιγμή που οι ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας αγκαλιάστηκαν σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του πολέμου. Από την πλευρά του λέει ότι θέλει να αγκαλιάσει τον Jan Adams.

Το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM