Η Μαντόνα δεν κατάφερε να εμποδίσει τη δημοπρασία εσωρούχου της

Η Μαντόνα δεν κατάφερε να εμποδίσει τη δημοπρασία εσωρούχου της Facebook Twitter
EPA
0

Η Μαντόνα δεν κατάφερε να εμποδίσει τον πλειστηριασμό ενός εσωρούχου της και μιας τούφας από τα μαλλιά της. 

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε το «πάγωμα» που είχε επιβληθεί σε πλειστηριασμό αντικειμένων του γνωστού ράπερ Τούπακ, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς της τραγουδίστριας. 

Η Μαντόνα διαμαρτυρόταν πως στην λίστα των αντικειμένων περιλαμβάνονταν και δικά της, «πολύ προσωπικά αντικείμενα» από την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον ράπερ, τα οποία δεν επιθυμούσε να πλειστηριαστούν.  

Στη δημοπρασία προσφέρονταν, μεταξύ άλλων, ένα εσώρουχό της Μαντόνα, μια τούφα από τα μαλλιά της και μία χειρόγραφη επιστολή χωρισμού που της είχε στείλει ο πρώην σύντροφος της και γνωστός ράπερ Τούπακ (που για άγνωστο λόγο είχε επιστραφεί στον αποστολέα).

Τον Ιούλιο του 2016, η τραγουδίστρια είχε πετύχει το προσωρινό πάγωμα του πλειστηριασμού 22 συνολικά αντικειμένων, υποστηρίζοντας πως η δημοσιότητά της δεν αναιρεί το δικαίωμά στην ιδιωτικότητα.

Η Μαντόνα δεν κατάφερε να εμποδίσει τη δημοπρασία εσωρούχου της Facebook Twitter

Χθες όμως, ο δικαστής Τζέραλντ Λέμποβιτς απεφάνθη πως η Μαντόνα αποσκοπούσε απλώς να πλήξει την συλλέκτρια τέχνης Νταρλίν Λουτς, με την οποία συνεργαζόταν στενά όσο ήταν σε σχέση με τον Τούπακ για την δημιουργία μιας συλλογής. 


Η Λουτς έπεισε το δικαστήριο πως όλες οι περιουσιακές διαφορές της Μαντόνα με την πλευρά Σακούρ είχαν διευθετηθεί οριστικά από το 2004.


Ο δικηγόρος της Λουτς χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου «απόλυτη νίκη» ενώ η Μαντόνα δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει την ετυμηγορία.


Λίγο αργότερα, ο οίκος πλειστηριασμών "Gotta Have Rock and Roll" ανακοίνωση πως θα προχωρήσει στη δημοπρασία των επίμαχων αντικειμένων τον Ιούλιο.

Η Μαντόνα και ο Τούπακ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1994. Στο γράμμα χωρισμού με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 1995 ο ράπερ εξηγεί στην Μαντόνα πως το κύρος του πληττόταν από τη σχέση του με μία λευκή γυναίκα.

«Μπορείς να το καταλάβεις; Για εσένα το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δεν θέτει σε κίνδυνο την καριέρα σου. Αντίθετα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανοιχτή και ενδιαφέρουσα. Αλλά εγώ, με δεδομένη την εικόνα μου που διαμορφώθηκε τα προηγούμενα χρόνια, θα απογοήτευα τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που (νόμιζα πως) ήμουν».

Ο ράπερ σκοτώθηκε το 1996 σε ηλικία 25 ετών, σε μία ανταλλαγή πυροβολισμών στο Las Vegas.

Στη δημοπρασία περιλαμβάνεται και ένα δεύτερο γράμμα, αυτή τη φορά γραμμένο από το χέρι της Μαντόνα προς κάποιον "J", όπου αποκαλεί την Γουίτνεϊ Χιούστον και την Σάρον Στόουν «φρικτά μέτριες».

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM