Οι τελευταίες φωτογραφίες του Avicii στο Ομάν - Τι λένε οι φανς που τον συνάντησαν και τι δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Avicii στο Ομάν - Τι λένε οι φανς που τον συνάντησαν και τι δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί Facebook Twitter
1

Ο παγκοσμίου φήμης DJ Avicii πέθανε σε ηλικία 28 ετών με την είδηση να σκορπίζει θλίψη σε εκατομμύρια φανς του και μεγάλα ονόματα της μουσικής τα οποία είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Η σορός του σουηδού παραγωγού βρέθηκε στο Ομάν την Παρασκευή, αλλά τα αιτία του θανάτου του Avicii δεν είναι ακόμη γνωστά και δεν δίνεται καμιά περαιτέρω λεπτομέρεια.

Επίσης δεν υπήρξε καμία αναφορά από τα τοπικά μίντια μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής. Το πότε και πώς βρέθηκε ο Dj νεκρός, αλλά και το ποιος τον βρήκε είναι τρεις πληροφορίες για τις οποίες δεν υπάρχει ενημέρωση μέχρι τώρα.

Αυτό που είναι γνωστό είναι πως λίγες μόλις μέρες πριν η δυσάρεστη είδηση γίνει γνωστή, ο Avicii ήταν στο πολυτελές Muscat Hills Resort στο Ομάν και τίποτα δεν προμήνυε τη δυσάρεστη εξέλιξη του ταξιδιού. 

Από την παραμονή του εκεί υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες είναι μάλλον οι τελευταίες του και κάποιοι τον συνάντησαν από κοντά.

Ο Maitrai Joshi, ο οποίος είναι resident DJ στο θέρετρο, φωτογραφήθηκε μαζί του και δήλωσε στη Mail Online ότι συναντήθηκε με τον διάσημο παραγωγό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Avicii στο Ομάν - Τι λένε οι φανς που τον συνάντησαν και τι δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί Facebook Twitter

«Ήταν συγκλονιστικό για μας να τον συναντήσουμε στο Ομάν. Μας είπε ότι έκανε διακοπές και ότι ήταν η πρώτη του φορά στο Ομάν», είπε και πρόσθεσε πως ο Avicii απολάμβανε τόσο πολύ την παραμονή του στη χώρα της Μέσης Ανατολής που αποφάσισε να παρατείνει τη διαμονή του για άλλες οκτώ ημέρες, αν και κανονικά θα έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι του την Κυριακή.

Ο Joshi είπε ότι δεν θυμάται αν είχε δει τον Avici να πίνει αλλά σημείωσε ότι είχε πολύ καλή διάθεση απολαμβάνοντας το πολυτελές θέρετρο με μια μικρή ομάδα φίλων.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Avicii στο Ομάν - Τι λένε οι φανς που τον συνάντησαν και τι δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί Facebook Twitter

Η Αμερικανίδα Christina Hlosek τον συνάντησε επίσης εκεί και φωτογραφήθηκε μαζί του. Tην περασμένη εβδομάδα μέσα από τα social media του ξενοδοχείου είχε υπάρξει ευχαριστήριο μήνυμα από τη διεύθυνση το οποίο ανέφερε πως ο 28χρονος διέμενε εκεί.

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Τιμ Μπέργκλινγκ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως με τη Μαντόνα και το συγκρότημα Coldplay.

«Με βαθύτατη θλίψη μας ανακοινώνουμε την απώλεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστού με το όνομα Avicii. Βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ, στο σουλτανάτο του Ομάν, σήμερα το απόγευμα» ανέφερε χθες η εκπρόσωπός του, Νταϊάνα Μπάρον.

«Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη και ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ανάγκη τους να διαφυλάξουν την ιδιωτική ζωή τους αυτή τη δύσκολη ώρα», πρόσθεσε.

Τα προβλήματα υγείας του Avicii ήταν γνωστά καθώς είχε υποστεί στο παρελθόν οξεία παγκρεατίτιδα, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Αφότου αφαίρεσε χοληδόχο κύστη και σκωληκοειδή απόφυση το 2014, είχε ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις του στην προσπάθειά του να αναρρώσει. Σταμάτησε τις περιοδείες το 2016 αλλά συνέχισε να φτιάχνει μουσική στο στούντιο.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Avicii στο Ομάν - Τι λένε οι φανς που τον συνάντησαν και τι δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί Facebook Twitter

Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την υγεία του και τη δύσκολη μάχη που έδωσε. Πριν ο Avicii, ανακοινώσει την αποχώρησή του και μόλις μόλις πέντε χρόνια αφότου το τραγούδι του "Levels" του έδωσε ώθηση να γίνει διεθνώς γνωστός έπρεπε να πει τα νέα στους ανθρώπους που ήταν πιο κοντά σε αυτόν. Έπρεπε να εξηγήσει στους φίλους, τους μάνατζερς και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες γιατί, για να επιτύχει την ευτυχία, έπρεπε να αλλάξει τον ορισμό της επιτυχίας. Και μετά έπρεπε να το πει στους φανς του, αναφέρει η Washington Post.

«Πριν από δύο εβδομάδες, αφιέρωσα χρόνο να οδηγήσω τις ΗΠΑ με τους φίλους και την ομάδα μου, να κοιτάξω και να σκεφτώ τα πράγματα με έναν νέο τρόπο» είχε γράψει ο μουσικός σε μια συναισθηματική επιστολή στην ιστοσελίδα του το 2016 μιλώντας για την αλλαγή που ήθελε να κάνει στη ζωή του.

«Ωστόσο, δεν θα αφήσω ποτέ την μουσική», κατέληξε. «Ένα κομμάτι μου δεν μπορεί να πει ποτέ, αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορούσα να επιστρέψω» έγραφε.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Avicii στο Ομάν - Τι λένε οι φανς που τον συνάντησαν και τι δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί Facebook Twitter

Αλλά η απόφασή του να εγκαταλείψει το προσκήνιο συνοδεύτηκε με πιέσεις που αισθάνθηκε ως ένα επιτυχημένο πρόσωπο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Ένα ντοκιμαντέρ για τον DJ που κυκλοφόρησε πριν από έξι μήνες, το "Avicii: True Stories", παρέχει μια αποκαλυπτική ματιά στη ζωή του, στην άνοδό του και σε όσα ακολούθησαν μετά το πρόβλημα της υγείας το.

Η ταινία αποκαλύπτει πώς οι μάνατζέρς του μπορούσαν να διακινδυνεύσουν την υγεία του για να μεγιστοποιήσουν τη δημοσιότητα και την κερδοφορία.

Ο Avicii εργάστηκε τόσο σκληρά κατά τη διάρκεια των περιοδειών του που μια σκηνή στο ντοκιμαντέρ τον δείχνει να εργάζεται από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο. «Αλλά νομίζω ότι δεν γνώριζε πραγματικά από την αρχή [στην ηλικία 19] τι σημαίνει να είναι επιτυχημένος», δήλωσε ο Λεβάν Τσικουρισβίλι ο οποίος σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ. «Κανείς δεν ήξερε ότι θα μπορούσε να είναι τόσο επιτυχημένος. Ήταν ένα βάρος γι 'αυτόν. Έπρεπε να βρει τον εαυτό του», αναφέρει.

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM