Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter
0

Η Μαίρη- Κέιτ και η Άσλεϊ Όλσεν κάνουν σπανίως δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον μαζί, οπότε η ταυτόχρονη παρουσία τους χθες σε ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη όπως ήταν φυσικό μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων.

Οι 31 ετών δίδυμες αδερφές βρέθηκαν στο «Youth America Grand Prix's Stars of Today Meet the Stars of Tomorrow Gala» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Λίνκολν και φωτογραφήθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί με περίπου ασορτί εμφανίσεις, φορώντας μάξι φούστες και ζιβάγκο μπλούζες, αλλά σε διαφορετικό χρώμα. 

Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter



Την Μαίρη- Κέιτ συνόδευε ο σύζυγός της Ολιβιέ Σαρκοζί, κάτι ακόμη πιο σπάνιο καθώς οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις.

Οι Μαίρη- Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν σε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter

Aπό την εκδήλωση απουσίαζε η μικρότερη αδερφή τους Ελίζαμπεθ Όλσεν, που έχει πει ότι χρωστά πολλά στις αδερφές της καθώς αυτές ήταν που της έμαθαν πως να διαχειρίζεται σωστά τη δημοσιότητα, κρατώντας ωστόσο μακριά από παπαράτσι την προσωπική της ζωή. «Πάντα υπάρχουν τρόποι να έχεις ιδιωτικότητα, οι αδερφές μου είναι απόλυτες σε αυτό και το σέβομαι. Από αυτές πήρα όλες τις αξίες που έχω», είπε πρόσφατα η 29χρονη Ελίζαμπεθ σε συνέντευξή της.

Currently looking for wallpaper... please send shops and sites my way #wallpapercrushwednesday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) στις

Οι δίδυμες αδερφές Όλσεν έχουν καταφέρει από το 1995 όταν πρωτοεμφανίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά «Full House» μέχρι σήμερα να δημιουργήσουν μαζί μια περιουσία που αγγίζει τα 300 εκατ. δολάρια. Σήμερα τρέχουν δύο fashion labels- τα The Row και Elizabeth & James.

«Νομίζω πως είμαστε τυχερές γιατί η σκληρή δουλειά σε εμάς βγαίνει φυσικά. Δεν χρειαζόμαστε τόσο χρόνο να σκεφτούμε και να επεξεργαστούμε κάτι. Κι από την άλλη εγώ έχω έναν σύζυγο [τον Ολιβιέ Σαρκοζί], δύο θετά παιδιά και μια ζωή. Πρέπει να πάω σπίτι να μαγειρέψω. Τα σαββατοκύριακα κάνω ιππασία. Βρίσκεις κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις και αν δεν το έχεις, πρέπει να το ψάξεις. Αλλιώς παθαίνεις burn out και μετά δεν είσαι παραγωγικός», είχε πει πέρυσι η Μαίρη- Κέιτ στο Net-a-Porter.

Και οι δυο θεωρούνται fashion icons και στο Instagram υπάρχουν δεκάδες λογαριασμοί που ασχολούνται με το στιλ και τα ρούχα που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους.

ASHLEY OLSEN #ashleyolsen #olsentwins #inspiration #streetstyle #beauty #effortless #offduty #chic #casual #lotd #outfit #styleicon #fashionicon #sunglasses #denim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STYLE INSPIRATION (@style.album) στις

Floral or sequins? Comment ? or ✨ below!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olsensanonymous στις

#AshleyOlsen #olsenobsessive #Olsen #Ashley

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olsen Twins (@marykateandashleyfullerolsen) στις

#mkaolsen #olsentwins #marykateolsen #ashleyolsen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MKAOlsen (@mkaolsen4852) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM