ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σε ελληνικό νησί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν το βασιλικό γάμο;

Σε ελληνικό νησί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν το βασιλικό γάμο; Facebook Twitter
0

Ένα μικρό, προ-γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα φημολογείται πως θα κάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με ξενοδοχειακές πηγές που επικαλείται το περιοδικό Hello και βρετανικά ταμπλόιντς.

Η είδηση που κάνει το γύρο της Βρετανίας αναφέρει πως πριγκιπικό ζεύγος σχεδιάζει να «ξεφύγει» από τις προετοιμασίες του γάμου, στις αρχές του Μαΐου, διανυκτερεύοντας για ένα βράδυ στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο του ταξιδιού του.

Αυτά τουλάχιστον σύμφωνα με ιδιοκτήτη ξενοδοχείου του νησιού...

Τα ξένα περιοδικά αναφέρουν πως  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επιχειρηματίας Σπύρος Λουγκάρης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο νησί έγραψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα περάσουν από το νησί στις αρχές του Μαΐου.

Ο επιχειρηματίας χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» για όλο το νησί την επίσκεψη που ωστόσο για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από το παλάτι του Κένσιγκτον.

Για την ώρα, η μόνη επιβεβαιωμένη επίσκεψη «γαλαζοαίματων» στην Ελλάδα είναι αυτή του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς στην Αθήνα, τον Μάιο, κατόπιν πρόσκλησης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Η έλευση του πρίγκιπα και της Δούκισσας θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στην Ελλάδα από την δεκαετία του 1950.

Το LIFO.gr έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προκειμένου να διαπιστώσει από πού προέρχεται η ενημέρωση και αν ισχύουν όσα γράφτηκαν. Δεν καταφέραμε για την ώρα να βρούμε κάποιον από το ξενοδοχείο που μπορεί να μας δώσει απαντήσεις οπότε είμαστε επιφυλακτικοί.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM