Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε με μια σοκαριστική φωτογραφία τον καρκίνο του δέρματος

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε με μια σοκαριστική φωτογραφία τον καρκίνο του δέρματος Facebook Twitter
0

Η διάσημη transgender Κέιτλιν Τζένερ δημοσίευσε μια σοκαριστική φωτογραφία της στο Instagram για να προειδοποιήσει τους φανς της για τις συνέπειες της απροσεξίας της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 68χρονη εθεάθη στο Μαλιμπού πριν από λίγες μέρες καθώς οι παπαράτσι την κατέγραψαν να κυκλοφορεί με ένα τσιρότο στη μύτη.

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε με μια σοκαριστική φωτογραφία τον καρκίνο του δέρματος Facebook Twitter

Οι πρώτες αναφορές αναρωτήθηκαν αν ήταν κάποια πλαστική που είχε γίνει πρόσφατα ή αν υπήρχε κάτι πιο σοβαρό.

Τελικά η Κέιτλιν Τζένερ έσπευσε να λύσει η ίδια τις απορίες καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία που αποκαλύπτει πως κάτω από το τσιρότο υπάρχει μια μεγάλη πληγή. «Πρόσφατα έπρεπε να αφαιρέσω από τη μύτη μου τη ζημιά που έπαθα από τον ήλιο. Να φοράτε πάντα αντηλιακό», έγραψε.

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε με μια σοκαριστική φωτογραφία τον καρκίνο του δέρματος Facebook Twitter

H Τζένερ δέχτηκε σωρεία αιτημάτων για να αποκαλύψει περισσότερα για το πρόβλημα της υγείας της, αλλά δεν προέβη σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Ωστόσο το περιοδικό People μεταδίδει πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο Τζένερ υπεβλήθη σε αφαίρεση βασικοκυτταρικoύ καρκινώματος, κάτι που αποτελεί το συχνότερο είδος καρκίνου του δέρματος στη λευκή φυλή. 

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα προκαλεί τοπική ιστική καταστροφή, δηλαδή είναι τοπικά μόνο διηθητικός, επιθετικός και καταστροφικος.

Σπάνια όμως, μπορεί να δώσει και απομακρυσμένες μεταστάσεις, που μπορεί να απειλήσει τη ζωή του ασθενούς. Ανάλογα με την εντόπισή του μπορεί να οδηγήσει και σε σημαντικές αναπηρίες (π.χ. ΒΚ στον έσω κανθό του ματιού). Οι τελευταίες περιπτώσεις αυτές αποτελούν και σχετική πρόκληση για τους δερματολόγους, ως προς την αντιμετώπισή τους, αφού η χειρουργική αφαίρεση της βλάβης, που είναι και η θεραπεία εκλογής, δεν είναι δυνατή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM