Ποιος πληρώνει τα στιλάτα, ακριβά ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ;

Ποιος πληρώνει τα στιλάτα, ακριβά ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ; Facebook Twitter
0

Από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ συζητιέται φυσικά πολύ έντονα, μεταξύ άλλων και για την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της. 

Όπως και με την Κέιτ Μίντλετον, όλα όσα φοράει γίνονται σχεδόν αμέσως sold out αφού όλοι ψάχνουν να αγοράσουν ακριβώς το ίδιο ρούχο. Και παρόλο που μερικά από τα κομμάτια που επιλέγει είναι προσιτά οικονομικά, οι στιλάτες εμφανίσεις της έχουν ακριβό αντίτιμο. 

Ποιος πληρώνει τα στιλάτα, ακριβά ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ; Facebook Twitter

Στις εννέα πρώτες επίσημες εμφανίσεις της ως μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει φορέσει ρούχα συνολικής αξίας περίπου 14.600 ευρώ, χωρίς να υπολογίσουμε το φόρεμα Ralph & Russo αξίας 63.300 ευρώ στις φωτογραφίες του αρραβώνα της. 

Ποιος όμως πληρώνει το λογαριασμό για όλα αυτά; Προς το παρόν, η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από την βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το People. Και παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι κάποια από τα ρούχα είναι δώρα των σχεδιαστών, αυτό δεν ισχύει γιατί κατά κανόνα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να δέχονται δωρεάν ρούχα. 

Ποιος πληρώνει τα στιλάτα, ακριβά ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ; Facebook Twitter

Για παράδειγμα η Κέιτ Μίντλετον έχει βοηθούς όπως η Νατάσα Άρτσερ, που της φέρνουν ρούχα να δοκιμάσει και μόλις καταλήξει σε μια εμφάνιση, καλείται να πληρώσει μόνη της το κόστος.

Βέβαια, αν και τώρα πληρώνει η ίδια τις εμφανίσεις της, μόλις η Μέγκαν Μαρκλ παντρευτεί και μπει επισήμως στη βασιλική οικογένεια αυτό θα αλλάξει. Όλα τα ρούχα της για τις επίσημες εξόδους της θα καλύπτονται μετά από τα χρήματα που δίνει ο πρίγκιπας Κάρολος στους πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον από το κεφάλαιο που έρχεται από το Duchy of Cornwall και ανέρχεται στα 22.75 εκατομμύρια ευρώ. 

Ποιος πληρώνει τα στιλάτα, ακριβά ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ; Facebook Twitter

Φυσικά η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν και δική τους περιουσία. Η Μέγκαν λάμβανε περίπου 40.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του «Suits» ενώ η περιουσία του Χάρι εκτιμάται πως φτάνει περίπου τα 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Money. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM