Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε με τεράστιο πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη και όλοι απορούν

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε με τεράστιο πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη και όλοι απορούν Facebook Twitter
4

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε στην παραλία με ένα τεράστιο, πολύχρωμο και για πολλούς κακόγουστο τατουάζ στην πλάτη και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προκάλεσαν ανελέητο τρολάρισμα στα social media αφού όλοι απορούν τι σκεφτόταν όταν το έκανε.  

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε παραλία της Χαβάης στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Triple Frontier» και σε αυτές φαίνεται να μπαινοβγαίνει στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό του οπότε η πλάτη του είναι εντελώς γυμνή. 

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε με τεράστιο πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη και όλοι απορούν Facebook Twitter
Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε με τεράστιο πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη και όλοι απορούν Facebook Twitter

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται το συγκεκριμένο τατουάζ στην πλάτη του, ο λόγος που ασχολούνται τώρα όλοι τόσο έντονα είναι επειδή όταν είχε ρωτηθεί σχετικά πριν δυο χρόνια, ο Μπεν Άφλεκ είπε πως είναι ψεύτικο και το έκανε για μια ταινία. 

Για να είναι όμως ακόμη εκεί, δύο χρόνια μετά, σημαίνει πως δεν είναι καθόλου ψεύτικο, οπότε μαζί με τις νέες φωτογραφίες άρχισε να ανακυκλώνεται ξανά ο μύθος γύρω από το πώς, πότε και γιατί έκανε τατουάζ έναν φοίνικα να αναγεννιέται από τις στάχτες του

Φυσικά το θέαμα δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από τους χρήστες στα social media που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο κακόγουστο είναι. 


Ο μύθος γύρω από το τατουάζ ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 όταν είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά φωτογραφίες, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. 

Δημοσιεύματα ανέφεραν τότε πως ο Άφλεκ είχε κάνει το τατουάζ μέσα στο σπίτι της Γκάρνερ στο Λος Άντζελες, το σπίτι είχε χωριστεί στα δύο, ενώ έμενε εκεί μέχρι να βγει το διαζύγιο και πως το έκανε για την ταινία «Live By Night», στην οποία έπαιζε. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει μάλιστα πως είναι ψεύτικο. «Βασικά έχω πολλά τατουάζ, αλλά προσπαθώ να είναι σε σημεία που δεν χρειάζεται να καλύπτεις πολύ. Με τον καιρό παθαίνεις κάτι σαν εθισμό με τα τατουάζ». Και κάπως έτσι, υποτίθεται πως ξεκαθαρίστηκε ότι είναι ψεύτικο. 

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε με τεράστιο πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη και όλοι απορούν Facebook Twitter

Όταν όμως κάποια στιγμή ρώτησαν την Τζένιφερ Γκάρνερ για το τατουάζ, λέγοντάς της πως ο Άφλεκ το έκανε για εκείνη, η ίδια απάντησε: «Ένας φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του; Εγώ είμαι οι στάχτες στο σενάριο; Αρνούμαι να είμαι οι στάχτες». 

Για την ιστορία, άποψη για το τατουάζ έχει εκφράσει και η Τζένιφερ Λόπεζ, που το χαρακτήρισε «απαίσιο». «Είναι απαίσιο! Τι κάνεις; Τα τατουάζ του πάντα έχουν υπερβολικά πολλά χρώματα, δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χρωματιστά. Θα έπρεπε να είναι πιο κουλ». 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM