Η Μπλέικ Λάιβλι λέει πως ντύνεται πάντα μόνη της και εξηγεί γιατί δεν θέλει στιλίστα

Η Μπλέικ Λάιβλι λέει πως ντύνεται πάντα μόνη της και εξηγεί γιατί δεν θέλει στιλίστα Facebook Twitter
0

Η Μπλέι Λάιβλι λατρεύει τη μόδα, είναι φανατική των Fashion Week, συγκαταλέγεται στις πιο στιλάτες ηθοποιούς και κάνει πάντα εμφανίσεις που συζητιούνται.

Ωστόσο αποκαλύπτει πως θέλει να επιμελείται τα ρούχα που φοράει πάντα μόνη της και δεν έχει στιλίστα, όπως πολλές άλλες διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ.

Ο λόγος, όπως λέει, είναι επειδή έχει «θέματα με τον έλεγχο και μεγάλο εγώ». «Αυτή είναι ίσως η πιο ειλικρινής απάντηση στο γιατί δεν έχω στιλίστα. Λατρεύω το design και τη μόδα κι αυτός είναι ένας τρόπος να γίνομαι δημιουργική. Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος σε αυτή τη διαδικασία», εξηγεί η διάσημη ηθοποιός. 

Η Μπλέικ Λάιβλι λέει πως ντύνεται πάντα μόνη της και εξηγεί γιατί δεν θέλει στιλίστα Facebook Twitter
Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds στην έκθεση «Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between» που έγινε το 2017 στο Metropolitan Museum of Art.

Επίσης λέει πως αυτός είναι ένας λόγος που θέλει επίσης να μαγειρεύει η ίδια. «Είναι ο ίδιος λόγος που μου αρέσει να φτιάχνω τα μαλλιά και το μέικαπ των φίλων μου ή να μαγειρεύω- μπορείς να είσαι δημιουργικός και το τελειώνεις μόνος σου. Αντιθέτως στη δουλειά μου, κάνεις κάτι και τελειώνει μετά από δύο χρόνια. Μάλλον έχει να κάνει με τα θέματα που έχω σχετικά με τον έλεγχο. Είναι τύπου, "ΟΚ, το έκανα, το ολοκλήρωσα, τέλειωσε!"», προσθέτει. 

True story: As the elevator closed my daughter yelled after me, “Oh no mama, you forgot your pants!”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις


Βέβαια παραδέχεται πως υπάρχει ένα μειονέκτημα στο να μην έχεις στιλίστα. «Το δύσκολο κομμάτι είναι πως πρέπει να πηγαίνεις σε όλα αυτά τα σόου μόδας και να κάνεις σκρίνσοτ όλες τις εμφανίσεις που σου αρέσουν. Έχω ένα βοηθό με βοηθάει να βρω όλα τα look. Αλλά πολλά οφείλονται στις σχέσεις που έχω με τους σχεδιαστές», λέει η Μπλέικ Λάιβλι. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM