Gigi Hadid και Zayn Malik χώρισαν- Το ανακοίνωσαν μαζί στο Twitter

Gigi Hadid και Zayn Malik χώρισαν- Το ανακοίνωσαν μαζί στο Twitter Facebook Twitter
0

Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid και ο τραγουδιστής Zayn Malik χώρισαν και το ανακοίνωσαν απόψε μέσω social media.

Η Gigi Hadid και ο πρώην πλέον σύντροφός της ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί με μια ανάρτησή τους στο Twitter, ωστόσο νωρίτερα αρκετά βρετανικά μέσα διέρρευσαν την πληροφορία για τον χωρισμό τους.

Η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια και απασχόλησε πολύ τα δημοσιεύματα.

«Η ανακοίνωση ενός χωρισμού συχνά φαίνεται απρόσωπη, διότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μιλήσει κάποιος για το τι βιώνουν σε μια σχέση χρόνων», έγραψε η Hadid στον λογαριασμό της.

«Είμαι πάντα ευγνώμων για τον χρόνο και τα μαθήματα ζωής και αγάπης που μοιράστηκα με τον Z και εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο από το καλύτερο για αυτόν και θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω ως φίλο που του έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη».

 

Gigi Hadid και Zayn Malik χώρισαν- Το ανακοίνωσαν μαζί στο Twitter Facebook Twitter

Ανάλογα τρυφερά ήταν και τα λόγια του Malik στη δική του ανακοίνωση.


«Η Gigi και εγώ είχαμε μια εξαιρετικά σημαντική γεμάτη αγάπη και διασκεδαστική σχέση και τρέφω μεγάλο σεβασμό και λατρεία για την Gigi ως γυναίκα και ως φίλη» έγραψε ο Malik στο δικό του προφίλ. «Είμαι ευγνώμων σε όλους για το σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη απόφαση της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή. Μακάρι να το μαθαίνατε πρώτοι από εμάς» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι υπενθυμίζεται ότι ήταν μαζί από το 2015 και από νωρίς δημοσιοποίησε τη σχέση του. Ήταν μια σχέση που ξεκίνησε σε ένα πάρτι του Victoria's Secret Show και τελείωσε στο Twitter.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM