Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τη μαριχουάνα, λέει πως κάνει ακόμη περιστασιακά και αποκαλύπτει ποιος την προμηθεύει

Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τη μαριχουάνα, λέει πως κάνει ακόμη περιστασιακά και αποκαλύπτει ποιος την προμηθεύει Facebook Twitter
Η Charlize Theron στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Gringo», στο Λος Άντζελες.
1

Η Σαρλίζ Θερόν, που στην νέα της ταινία «Gringo» μπλέκεται με ένα καρτέλ ναρκωτικών, παραδέχθηκε πως όχι μόνο έχει δοκιμάσει μαριχουάνα στην πραγματική ζωή της αλλά πως έκανε συστηματικά και για πολλά χρόνια. 

Η 42χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως με την μητέρα της αντιμετωπίζουν προβλήματα ύπνου τα οποία διαχειρίζονται κάνοντας χρήση μαριχουάνας, την οποία φροντίζει να βρίσκει μάλιστα η ίδια η μητέρα της και της την προμηθεύει. 

«Είμαι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσω ο,τιδήποτε. Μια ζωή την έχουμε, γιατί όχι;», είπε η Θερόν σε συνέντευξή της στο Jimmy Kimmel Live!. «Έχω σοβαρά προβλήματα ύπνου, το ίδιο και η μαμά μου. Παίρνουμε φαρμακευτική αγωγή και της έλεγα, "Ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε άλλη εναλλακτική, κάτι που θα μας βοηθήσει να κοιμηθούμε», συνέχισε. 

Η Σαρλίζ Θερόν μιλά για τη μαριχουάνα, λέει πως κάνει ακόμη περιστασιακά και αποκαλύπτει ποιος την προμηθεύει Facebook Twitter
Η Charlize Theron με τη μητέρα της, Gerda Jacoba Aletta Maritz, τον Μάρτιο του 2014.

Βέβαια, όπως λέει, δεν περίμενε ποτέ η μητέρα της όχι μόνο να δεχθεί την λύση της μαριχουάνας αλλά και να την προμηθεύει επίσης. «Πίστευα πως εγώ θα ήμουν υπεύθυνη στο να βγω και να τη βρω Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε σπίτι μου και μου έφερε ένα μικρό πακέτο, το οποίο άφησε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας», είπε η ηθοποιός. 

Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε επίσης πως έκανε χρήση μαριχουάνας για οκτώ χρόνια συνεχόμενα. «Ήμουν σταθερή για περίπου μια οκταετία. Και μετά μια μέρα η χημεία μου άλλαξε, τύπου στεκόμουν μαρμαρωμένη μπροστά στο ψυγείο μου για ένα οκτάωρο και δεν μπορούσα να μιλήσω, οπότε σταμάτησε να έχει πλάκα», είπε η ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια