Η Μέγκαν Μαρκλ βαπτίστηκε με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό

Η Μέγκαν Μαρκλ βαπτίστηκε με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό Facebook Twitter
2

Το απόγευμα της Τρίτης η Μέγκαν Μαρκλ βαπτίστηκε σε μια μυστική τελετή, που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, στο Chapel Royal, έχοντας δίπλα της τον πρίγκιπα Χάρι. 

Την λειτουργία έκανε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι και για την βάπτιση χρησιμοποιήθηκε νερό από τον Ιορδάνη ποταμό.

Παρόντες, εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν επίσης ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ενώ σύμφωνα με σημερινά βρετανικά δημοσιεύματα οι γονείς της Μέγκαν δεν ήταν εκεί. 

Η βάπτιση της Μέγκαν Μαρκλ άρχισε να συζητιέται έντονα από τότε που αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Νοέμβριο. Βασιλικοί παρατηρητές είχαν επισημάνει πως το καλό θα ήταν η Μέγκαν να βαπτιστεί εφόσον σκοπεύει να παντρευτεί το Χάρι. 

Αν και κάτι τέτοιο δεν ήταν υποχρεωτικό, εφόσον δεν χρειάζεται να έχει ασπαστεί την Αγγλικανική θρησκεία για να παντρευτεί, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να το κάνει από μόνη της, σε μια ένδειξη σεβασμού προς την βασίλισσα Ελισάβετ που είναι επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια