Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα

Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα Facebook Twitter
1

Στα άκρα φαίνεται ότι βρίσκονται οι σχέσεις του διάσημου ντράμερ Tommy Lee, με τον Brandon, τον γιο που απέκτησε με την ηθοποιό Πάμελα Άντερσον, καθώς εκείνος από τη Δευτέρα κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα, ρίχνοντας τον αναίσθητο μετά από καβγά. 

Ο 55χρονος ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες φαίνονται ματωμένα και σκισμένα τα χείλη του, μετά τον άγριο καβγά με τον γιο του, το αξιοπερίεργο, ωστόσο είναι ότι άλλη εκδοχή δίνει ο Tommy Lee γι' αυτό το περιστατικό ακραίας βίας και αλλιώς περιγράφει το τι πραγματικά συνέβη και χάθηκε ο έλεγχος, ο Brandon. 

Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα Facebook Twitter

«Η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ βρισκόμασταν στο κρεβάτι, όταν ο γιος μου εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα και μου επιτέθηκε. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι και με γρονθοκόπησε, ρίχνοντας με αναίσθητο. Το έσκασε για να γλιτώσει τη σύλληψη. Αυτή είναι η αλήθεια», έγραψε κάτω από την επίμαχη φωτογραφία ο ντράμερ των Motley Crew. 

Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα Facebook Twitter

Από την άλλη, το ΤΜΖ, σε ρεπορτάζ που επικαλείται πηγή κοντά στον Brandon, αναφέρει μία τελείως διαφορετική εκδοχή του περιστατικού, η οποία παρουσιάζει τον γνωστό για τις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα παραισθησιογόνα ντράμερ, μεθυσμένο και εριστικό με τον γιο του εκείνη τη βραδιά.

Επίσης, αναφέρεται ότι τη βραδιά που ο ντράμερ κατέληξε αναίσθητος στο νοσοκομείο, ο νεαρός βρισκόταν σε αυτοάμυνα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα χτυπήματα του πατέρα του.

Όπως δήλωσε ο Brandon στην αστυνομία, ο πατέρας του το βράδυ του καβγά εξύβριζε τη μητέρα του, Πάμελα Άντερσον, με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μάλιστα είχε γράψει κάποια επίσης χυδαία tweets, στα οποία, μεταξύ άλλων, την κατηγορούσε ότι μιλάει πολύ για τη σχέση που είχε μαζί του με τον Πιρς Μόργκαν. 

Ο νεαρός, που περιστασιακά μένει με τον πατέρα του, προσπαθώντας να τον βοηθήσει να ξεπεράσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ υποστηρίζει ότι ο Tommy Lee είχε ένα χυδαίο ξέσπασμα εναντίον της μητέρας του, κι όταν άρχισε να τον χτυπάει, απλώς προσπάθησε να αμυνθεί με το γνωστο πλέον αποτέλεσμα. 

Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση, ενώ ο ντράμερ και μετά την έκταση που πήρε το θέμα, φρόντισε να σβήσει ένα άλλο post που είχε ανεβάσει στα social media και στο οποίο πρακτικά αποδοκίμαζε την πράξη του γιου του. 

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Δίνεις στα παιδιά σου ό,τι θα μπορούσαν να έχουν ζητήσει σ' αυτή τη ζωή και πάλι μπορούν να στραφούν εναντίον σου. Μπράβο σου, Μπράντον! Τι φοβερός γιος», ανέφερε σ' αυτό το post που τελικά διέγραψε ο ντράμερ. 

Με στοιχεία από DailyMail.com, tmz.com 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια