«Ήμουν ερωτευμένη μαζί του 2 χρόνια και το έπαιζε δύσκολος»: Η Τζένιφερ Λόρενς μιλά για τον Αρονόφσκι και λέει πως ακόμη τον αγαπάει

«Ήμουν ερωτευμένη μαζί του 2 χρόνια και το έπαιζε δύσκολος»: Η Τζένιφερ Λόρενς μιλά για τον Αρονόφσκι και λέει πως ακόμη τον αγαπάει Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόρενς μοιράστηκε λεπτομέρειες για την σχέση της με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, είπε πως τα είχαν περισσότερο από ένα χρόνο, αποκάλυψε πως «το έπαιζε δύσκολος» για πολλούς μήνες και παραδέχθηκε ότι τον αγαπάει ακόμη. 

Οι δυο τους χώρισαν τον Οκτώβριο του 2017, αλλά η διάσημη ηθοποιός είπε πως εξακολουθεί να έχει αισθήματα για εκείνον, εξηγώντας παράλληλα πως η σχέση τους κράτησε στην πραγματικότητα δύο χρόνια και όχι έναν, όπως πιστεύουν όλοι. 

Σύμφωνα με την Λόρενς, όλα ξεκίνησαν όταν συναντήθηκε με τον Αρονόφσκι για να συζητήσουν για το «Mother!». «Μπήκε μέσα, με κατάφερε κι έφυγε. Το όλο πράγμα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και μετά σκεφτόμουν, είναι σέξι. Θυμάμαι να κρατάω τον σκύλο μου και να κλείνω την πόρτα και μετά να του λέω, "Pippy, αυτό λέγεται σεξουαλική ένταση". Μου το έπαιζε δύσκολος για περίπου 9 μήνες, ίσως και περισσότερο, κι αυτό απλώς με διέλυσε», είπε η διάσημη ηθοποιός μιλώντας σε podcast του Marc Maron. 

«Ήμουν ερωτευμένη μαζί του 2 χρόνια και το έπαιζε δύσκολος»: Η Τζένιφερ Λόρενς μιλά για τον Αρονόφσκι και λέει πως ακόμη τον αγαπάει Facebook Twitter
Οι Darren Aronofsky, Michelle Pfeiffer Jennifer Lawrence και Javier Bardem στην πρεμιέρα του «Mother!» στη διάρκεια του 74ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών της Βενετίας, τον Σεπτέμβριο του 2017. (EPA/CLAUDIO ONORATI)

Όπως λέει, το όλο πράγμα κράτησε δύο χρόνια. «Έλεγα δύο χρόνια για τόσον καιρό και αυτός απαντούσε, "βασικά έχουν περάσει μόλις έξι μήνες!". Εγώ νόμιζα δυο χρόνια, επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του για περίπου δύο χρόνια», πρόσθεσε για τον 49χρονο σκηνοθέτη. 

«Και μετά τελείωσε;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. «Όχι, εξακολουθώ να τον αγαπάω πάρα πολύ», απάντησε η Λόρενς, διευκρινίζοντας βέβαια πως δεν είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. «Θεέ μου, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό! Το παράκανα με την εξομολόγηση», συμπλήρωσε. 

Η Τζένιφερ Λόρενς παραδέχθηκε επίσης πως διατηρεί καλές σχέσεις με όλους τους πρώην της και πως κανένας δεν της «ράγισε την καρδιά», αλλά απλώς της πλήγωσαν την αυτοπεποίθηση. «Βασικά, είμαι φίλη με όλους του πρώην μου. Μάλλον επειδή είμαι τόσο ειλικρινής. Δεν νομίζω πως μπορεί να έχεις κακή σχέση με τον οποιονδήποτε αν είσαι έτσι ωμός. Όλοι ξέρουν ανά πάσα στιγμή πώς νιώθεις και δεν υπάρχουν ψέματα, μόνο ειλικρίνεια. Όλοι είναι καλοί με όλους. Οι σύντροφοί μου υπήρξαν υπέροχοι. Ο Nick [Hoult] ήταν φοβερός», λέει η ηθοποιός. 

Ωστόσο παραδέχθηκε πως σε κάθε χωρισμό, πληγώνεται. «Κάθε φορά που περνάω έναν χωρισμό, ραγίζει η καρδιά μου, δεν είναι πως δεν το παθαίνω αυτό. Απλώς ποτέ κανείς τους δεν με καταρράκωσε, ας πούμε. Ήταν απλώς καλοί άνθρωποι. Ίσως αυτό είναι το μυστικό. Έλκομαι από καλούς ανθρώπους», κατέληξε. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM