Η Σελίν Ντιόν λέει πως ο θάνατος του Ρενέ ήταν «λύτρωση» και αποκάλυψε πως δεν έχει φιλήσει άλλον στη ζωή της

Η Σελίν Ντιόν λέει πως ο θάνατος του Ρενέ ήταν «λύτρωση» και αποκάλυψε πως δεν έχει φιλήσει άλλον στη ζωή της Facebook Twitter
0

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που πέθανε ο Ρενέ Ανζελίλ και η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πόσο υπέφερε ο σύζυγός της τα τελευταία χρόνια της ζωής του και την λύτρωση που έφερε ο θάνατός του. 

«Για τρία χρόνια ο σύζυγός μου δεν είχε φάει ούτε μπουκιά φαγητού, δεν είχε πιει ούτε γουλιά νερό. Τρεφόταν μέσω ενός σωλήνα. Το μόνο που ήλπιζα ενώ βρισκόταν σε τρία χρόνια αγωνίας, να ζήσει εν ειρήνη. Ήθελα να νιώσει ανάλαφρος και χωρίς έγνοιες», είπε η διάσημη τραγουδίστρια, που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου The Project για την προώθηση των συναυλιών της σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. 

Η Σελίν Ντιόν λέει πως ο θάνατος του Ρενέ ήταν «λύτρωση» και αποκάλυψε πως δεν έχει φιλήσει άλλον στη ζωή της Facebook Twitter
Ο γάμος τους έγινε το 1994.

«Έπαθε μια μικρή καρδιακή ανακοπή, ήταν τόσο γρήγορο, σχεδόν δεν ένιωσε τίποτα. Σκέφτηκα πως απελευθερώθηκε από τον πόνο του», συνέχισε η Σελίν Ντιόν. 

Επίσης αποκάλυψε πως ο Ρενέ Ανζελίλ ήταν ο μοναδικός άντρας που αγάπησε και φίλησε ποτέ στη ζωή της. «Μου έμαθε τα πάντα. Είναι ο μοναδικός άντρας που είδα. Είναι ο μοναδικός που αγάπησα. Δεν έχω φιλήσει άλλον άντρα στη ζωή μου», δήλωσε συγκινημένη. 

Η 49χρονη τραγουδίστρια γνώρισε τον Ανζελίν, που ήταν μάνατζέρ της, όταν ήταν μόλις 12 ετών. Άρχισαν να βγαίνουν στην ηλικία των 19 ετών και ήταν παντρεμένοι για 21 χρόνια, έχοντας αποκτήσει μαζί τρία παιδιά- τον 17χρονο σήμερα Ρενέ- Τσαρλς Ανζελίλ και τα 7χρονα δίδυμα Έντι και Νέλσον Ανζελίλ. 

Holiday memories! Now time to get back to work! Souvenirs des fêtes! Maintenant, on retourne au boulot! #TBT #Vacances #Famille -Team Céline? Photo: @denisetruscello

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις


Ο θάνατός του από καρκίνο το 2016 την καταρράκωσε, ενώ δύο ημέρες αργότερα πέθανε και ο αδερφός της, Ντάνιελ.  

Σε συνέντευξή της πέρυσι η Σελίν Ντιόν είχε παραδεχθεί πως δυσκολεύεται να φανταστεί τον εαυτό της με μια καινούργια σχέση. «Τώρα είναι σίγουρα πολύ νωρίς για μένα. Είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον Ρενέ, τον παντρεύτηκα. Είναι η αγάπη της ζωής μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να με φανταστώ με κάποιον άλλο. Ζω κάθε μέρα την αγάπη μου για εκείνον. Ως γυναίκα έχω αισθήματα που έρχονται και φεύγουν. Και είναι πάντα μαζί του», είχε πει τον περασμένο Απρίλιο μιλώντας στη βρετανική The Sun. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM