Το προκλητικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η ηθοποιός απάντησε άψογα

Το προκλητικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η ηθοποιός απάντησε άψογα Facebook Twitter
6

Σκληρή απάντηση σε όσους την επέκριναν για το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε να βάλει κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης, δίνει η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.

Σε ένα event για την καινούργια της ταινία, Red Sparrow, η Λόρενς εμφανίστηκε με ένα μακρύ φόρεμα το οποίο ξεχώριζε για το τολμηρό του σκίσιμο και το βαθύ ντεκολτέ, σε μία ταράτσα του Λονδίνου, ενώ οι άνδρες που την πλαισίωναν ήταν καλυμμένοι με ζεστά ρούχα, σε μια μέρα ιδιαιτέρως κρύα για ελαφρύ ντύσιμο.

Το προκλητικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η ηθοποιός απάντησε άψογα Facebook Twitter
Getty Images

Πολλοί σχολιαστές έγραψαν στο social media πως η εμφάνισή αυτή ήταν άστοχη, δεδομένης της χαμηλής θερμοκρασίας και γενικά το φόρεμα προσέλκυσε μεγάλη προσοχή.


«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω», απάντησε  η Λόρενς, μέσω facebook. «Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο αλλά και εξαιρετικά προσβλητικό».

Απευθυνόμενη στους επικριτές της, η 27χρονη ηθοποιός τόνισε πως ήταν απόφασή της να βγει χωρίς παλτό, ώστε να δείξει το «καταπληκτικό» της φόρεμα Versace, σε όλο του το μεγαλείο.


«Πιστεύετε ότι θα κάλυπτα αυτό το υπέροχο φόρεμα με κάποιο κασκόλ;»

«Ήμουν έξω για πέντε λεπτά. Θα στεκόμουν ακόμα και στο χιόνι για αυτό το φόρεμα, επειδή αγαπώ τη μόδα και είναι επιλογή μου».


Η ηθοποιός χαρακτήρισε «σεξιστικά και γελοία» τα αρνητικά σχόλια, εκτιμώντας πως οι επικριτές της ήταν αντι-φεμινιστές. Μάλιστα τους απάντησε πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν, από το φόρεμά της.

Το προκλητικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η ηθοποιός απάντησε άψογα Facebook Twitter
Getty Images

«Οι υπερβολικές αντιδράσεις σε κάθε τι που λέει ή κάνει κάποιος, δημιουργούν μία ανόητη διαμάχη για κάτι εντελώς αβλαβές (...) Ο,τι με βλέπετε να φοράω είναι επιλογή μου. Και αν θέλω να κρυώνω, αυτό είναι επίσης επιλογή μου», έγραψε η ηθοποιός.

Το ποστ της Lawrence έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες like και έχει αναπαραχθεί από εκατοντάδες θαυμαστές της.

Το φόρεμα ήταν εμπνευσμένο από ένα θρυλικό ρούχο του Versace που είχε φορέσει η Λιζ Χάρλει πριν από δύο δεκαετίες και βάλε...

Το προκλητικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η ηθοποιός απάντησε άψογα Facebook Twitter
Getty Images
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Εγώ είδα απλά σχόλια όχι επειδή φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα αλλά επειδή φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα στο κρύο. Από που κι ως που είναι σεξιστικό αυτό; Απλά έκαναν μια παρατήρηση. Απαγορεύεται κι αυτό τώρα; Να αναπνέουμε δίπλα σε γυναίκες ή είναι σεξιστικό; Αν έβγαινε με βερμούδα ο George Clooney με -20 το ίδιο θα έλεγαν. Η εποχή της υπερβολής και της ευθιξίας είναι αυτή πια!
Φοράνε οι γυναίκες μπούρκα, δεν τους αρέσει.Φοράνε οι γυναίκες "προκλητικά" ρούχα, δεν τους αρέσει.Διαλέξτε.Υ.Γ.: Η Lawrence εξελίχθηκε σε γυναικάρα ή μου φαίνεται;
Αυτό ήθελε να βάλε,αυτό έβαλε, με γειά της με χαρά της.Από την στιγμή που εκτίθεται όμως,θα υποστεί και τα όποια σχόλια.Τα υπέστη, απάντησε, και το παιγνίδι της δημοσιότητας καλά κρατεί.Από και και ύστερα το ό,τι οι κυρίες της Show bizz κυκλοφορούν στα διάφορα events περίπου ημίγυμνες ,είναι έντελώς συνηθισμένο πιά.Εντύπωση κάνουν πλέον οι σοβαρά ντυμένες(Isabelle huppert,Christine scott thomas ect..) και όχι οι ημίγυμνες.