Η Τζένιφερ Λόρενς εκθειάζει τον Τιμοτέ Σαλαμέ: Περιμένω να μεγαλώσει λιγάκι να του επιτεθώ. Είναι τόσο σέξι!

Η Τζένιφερ Λόρενς εκθειάζει τον Τιμοτέ Σαλαμέ: Περιμένω να μεγαλώσει λιγάκι να του επιτεθώ. Είναι τόσο σέξι! Facebook Twitter
8

Γενικά η Τζένιφερ Λόρενς δεν δίνει σχεδόν ποτέ «συμβατικές» συνεντεύξεις, αφού κατά καιρούς έχει αποδείξει πως δεν υπάρχει κάτι που θα δίσταζε να πει on air, όπως για παράδειγμα ότι ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι «πολύ σέξι» και πως περιμένει να γίνει 30 για να του «επιτεθεί». 

Ο Τιμοτέ Σαμαλέ είναι ο νεαρότερος σε ηλικία ηθοποιός που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ, εδώ και 78 χρόνια, και τελευταία μονοπωλεί το ενδιαφέρον της βιομηχανίας του θεάματος, ανάμεσά τους και της Τζένιφερ Λόρενς. 

«Τον Τιμοτέ... τον περιμένω να μεγαλώσει λίγο, καταλαβαίνεις. Τότε θα τον αλείψω σαν γουρουνάκι επί σφαγή και απλώς θα του επιτεθώ, εκεί όταν φτάσει γύρω στα 30», είπε η διάσημη ηθοποιός στο ET. «Είναι αρκετά μεγάλος για να το πω αυτό, έτσι; Είναι πάνω από 18; Φαντάσου να έλεγα, "Είναι σέξι!", κι αυτός να ήταν 15 χρονών;», αστειεύτηκε η ηθοποιός. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως ήταν τόσο μικρός. Πείτε του να περιμένει!... [Είναι] τόσο, μα τόσο ταλαντούχος και σέξι!», πρόσθεσε η ίδια.

Η Τζένιφερ Λόρενς εκθειάζει τον Τιμοτέ Σαλαμέ: Περιμένω να μεγαλώσει λιγάκι να του επιτεθώ. Είναι τόσο σέξι! Facebook Twitter

Ο 22χρονος ηθοποιός είναι βασικά πέντε χρόνια μικρότερος από την Τζένιφερ Λόρενς αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του φαίνεται πως την έχει εντυπωσιάσει αρκετά. Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως στις Χρυσές Σφαίρες, τον περασμένο μήνα, ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι πει πως επίσης είναι μεγάλος θαυμαστής της Λόρενς.

«Αν έβλεπα την Τζένιφερ Λόρενς -την γνώρισα ήδη, οπότε δεν ξέρω γιατί πάλι θα χαζογελούσα- εννοείται πως θα πάθαινα πλάκα σαν να ήταν η πρώτη φορά», είχε πει ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name». 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Τζένιφερ Λόρενς:

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ωραια ομορφη κ αυθορμητη jenifer....φαντασου να τα ειχε πει ολα αυτα ενας 28χρονος σταρ του χολυγουντ για μια 15χρονη ανερχομενη λολιτα...metoo απ την αναποδη ....οταν αυτα τα λεει μια ωραια πετυχημενη γυναικα ειναι ...απλα χαριτωμενο..
Δεν έχει να κάνει με την ηλικία σε αυτήν την περίπτωση όσο με τον τρόπο και την άνεση της να λέει αυτό που σκεφτεται,προφανώς ξέροντας ότι δε θα κριθεί αρνητικά. Αλλά σκέψου να έλεγε ένας άντρας αντίστοιχα για μια γυναίκα ότι περιμένει να της "επιτεθεί".
@stern: ναι το καταλαβαίνω, αλλά αυτός είπε ότι όταν τη βλέπει χαζογελάει κ αυτή είπε ότι θα του όρμαγε αλλά θα τον περιμένει να 30αρίσει. Είναι η Lawrence,είναι νέα, πανέμορφη και ξέρει ότι φλερτάροντας κάποιον "on air" τον κολακεύει. Είναι παιχνιδίματα αυτά, μην το καίμε.