Η Λίντσεϊ Λόχαν εμφανίστηκε με χιτζάμπ σε επίδειξη μόδας στο Λονδίνο

Η Λίντσεϊ Λόχαν εμφανίστηκε με χιτζάμπ σε επίδειξη μόδας στο Λονδίνο Facebook Twitter
3

Η πρόσφατη εμφάνιση της Λίντσεϊ Λόχαν με χιτζάμπ σε επίδειξη μόδας του Λονδίνου αναζωπύρωσε τις έντονες φήμες που θέλουν την διάσημη ηθοποιό να έχει ασπαστεί το Ισλάμ. 

Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει πει στο παρελθόν πως από τότε που μετακόμισε στο Ντουμπάι νιώθει «ηρεμία» και όπως έχει αρχίσει να εναρμονίζεται ολοένα και περισσότερο με την κουλτούρα της Μέσης Ανατολής, αφού στην London Modest Fashion Week εμφανίστηκε φορώντας χιτζάμπ. 

Η London Modest Fashion Week, που διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά από το brand Haute Elan, είναι αφιερωμένη στην επονομαζόμενη ως «Σεμνή Μόδα» του Ισλάμ και παρουσιάζει συλλογές σχεδιαστών από όλον τον κόσμο, περιλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία από χιτζάμπ και αμπάγια. 

Η 31χρονη ηθοποιός είναι επίτιμη προσκεκλημένη στο φετινό σόου, που έγινε στο Λονδίνο, και εμφανίστησε φορώντας μια μαύρη, μεταξωτή χιτζάμπ. 

«Η μόδα δεν χρειάζεται πάντα να αφορά το γυμνό και μπορεί να εξακολουθεί να είναι περιπετειώδης και όμορφη με μια ισχυρή ομάδα γυναικών από πίσω της», είπε μιλώντας στο BBC Minute.

Η Λίντσεϊ Λόχαν φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων με την σχεδιάστρια από την Σαουδική Αραβία, Samah Khashoggi, η οποία παρουσίασε μες στο σαββατοκύριακο την τελευταία συλλογή του brand της Samah Abayas.

الحمد لله it was a great event ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samah Khashoggi (@samahabayas) στις


Επίσης παρακολούθησε το σόου του Τούρκου σχεδιαστή Zeynep Kartal.


Αργότερα αποκάλυψε πως φορούσε το μακιγιάζ της ήταν «φιλικό» προς την μουσουλμανική φιλοσοφία και πέρασε μια βόλτα επίσης από την εταιρία καλλυντικών Hawa. 


Τον Ιανουάριο η 31χρονη ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram και έγραψε στο bio της στα αραβικά την φράση «Salam Aleikum».

Η Λόχαν έχει παραδεχθεί στο παρελθόν την προτίμησή της για το Ισλάμ, χωρίς ωστόσο ποτέ να επιβεβαιώσει πως έχει ασπαστεί την θρησκεία. 

«Νιώθω την ισλαμική κουλτούρα σαν οικογένειά μου, πολλοί φίλοι μου είναι Άραβες και μου έχουν φερθεί πολύ καλά», είχε πέρυσι σε συνέντευξή της. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM